Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Επιμορφωτική Κιλκίς: "Software for Mobility" στο πλαίσιο του Erasmus+

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η Επιμορφωτική Κιλκίς συμμετέχει ως διακρατικός εταίρος στο πρόγραμμα με τίτλο “Software for Mobility” και ακρωνύμιο «SoftMob» στο πλαίσιο τουErasmus+ ΚΑ202 Στρατηγικές Συμπράξεις για Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση. Είναι το 4ο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει η Επιμορφωτική Κιλκίς για το 2019.

Το πρόγραμμα στοχεύει να ανταποκριθεί στις ανάγκες όλων των φορέων που συμμετέχουν σε προγράμματα και δράσεις κινητικότητας και συγκεκριμένα:

- στο προσωπικό των φορέων αποστολής

- στο προσωπικό των φορέων υποδοχής

- στο προσωπικό των εταιριών που φιλοξενούν μια κινητικότητα

* στους συμμετέχοντες στην κινητικότητα

Μέσω του έργου θα υλοποιηθεί μια ολοκληρωμένη και λειτουργική πλατφόρμα, που θα χρησιμοποιείται για τις καθημερινές δραστηριότητες που αφορούν την προετοιμασία, υλοποίηση και παρακολούθηση μιας κινητικότητας, και σαν στόχο θα έχει την απλοποίηση των διοικητικών και διαχειριστικών εργασιών.

Η πρώτη συνάντηση συντονισμού του έργου Software for Mobility πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία της Ιταλίας στις 19 και 20 Δεκεμβρίου 2019, όπου παρουσιάστηκαν το έργο και οι δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν μέσω αυτού. Σε αυτή συμμετείχαν εκπρόσωποι εκπαιδευτικών φορέων από την Ιταλία, την Ισπανία, την Λετονία και τη Ρουμανία. 

Την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Νίκος Γεωργιάδης, μέλος της ομάδας Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της Επιμορφωτικής Κιλκίς. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εταίροι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να συζητήσουν όλες τις πτυχές του προγράμματος, καθώς και τα αναμενόμενα αποτελέσματα από την υλοποίησή του.

Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Ρίγα της Λετονίας στις 8 και 9 Ιουνίου 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.