Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Συνάντηση Ηλία Ζάχαρη με προέδρους τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Νοσοκομείου - Κ.Υ. Γουμένισσας 
Την Τετάρτη 12.02.2020 και ώρα 12:30 μέσα σε ένα εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση, μεταξύ του Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Γουμένισσας κ. Ηλία Ζάχαρη και των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Παιονίας, κ. Κύρου Καλαβάζη Κοινότητας Αξιούπολης, κ. Ευάγγελου Γεωργίου Κοινότητας Γοργόπης, κ. Δημητρίου Μπακάλη Κοινότητας Γρίβας, κ. Αλεξάνδρας Πάντη Κοινότητας Καστανερής, κ. Βασίλειου Ραμπιάδη Κοινότητας Ρυζίων, κ. Λεωνίδα Τραϊανού Κοινότητας Στάθη, κ. Πέτρου Αριαντζή Κοινότητας Τούμπας, κ. Κωνσταντίνου Παυλίδη Κοινότητας Φιλυριάς, κ. Τραϊανού Κιτσούκη Κοινότητας Πολυπέτρου, κ. Θεοδώρας Κεχαγιά τοπικής Συμβούλου Κοινότητας Αγίου Πέτρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και η Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δήμου για θέματα Δημόσιας Υγείας κ. Μαρία Παλάνη.

Επίκεντρο της συζήτησης που ακολούθησε αποτέλεσαν τα Περιφερειακά Ιατρεία αρμοδιότητας του Νοσοκομείου. Αναλύθηκαν θέματα αναφορικά με την λειτουργία τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τις ανάγκες που υπάρχουν αλλά και ο ελλιπής εξοπλισμός τους. 

Προτάθηκαν από όλες τις πλευρές τρόποι βελτίωσης των συνθηκών λειτουργίας τους, της αντιμετώπισης την καθημερινών αναγκών τους, της εξασφάλισης ικανοποιητικότερης πρωτοβάθμιας φροντίδας των υπηρεσιών υγείας όπως επίσης και του περαιτέρω εξοπλισμού τους στο μέτρο που αυτό είναι εφικτό, προς όφελος των κατοίκων της περιοχής.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής τους ενημέρωσε ότι, για την διασφάλιση της Δημόσιας υγείας, χορηγήθηκαν προστατευτικές μάσκες και γάντια σε όλα τα Ιατρεία. Δεσμεύτηκε δε αφ' ενός για την εύρυθμη λειτουργία τους σε συνάρτηση με το Νοσοκομείο και αφ΄ ετέρου για την πραγματοποίηση και άλλων συναντήσεων τόσο με τους ίδιους όσο και με τους Προέδρους των άλλων οικισμών που δεν συμμετείχαν σε αυτή την συνάντηση αλλά και με τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Σιωνίδη προς επίλυση των προβλημάτων που προαναφέρθηκαν.

O Αναπληρωτής Διοικητής δήλωσε πολύ χαρούμενος με ανθρώπους οι οποίοι τιμούν την εμπιστοσύνη των συνδημοτών τους και θέλουν το καλύτερο για τον τόπο τους. Έτσι θα έχουμε με κοινή στόχευση τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Αποχωρώντας οι Πρόεδροι τον ευχαρίστησαν για την πρόσκληση, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία της συζήτησης και δεν παρέλειψαν να τονίσουν ότι για πρώτη φορά στα χρονικά του Νοσοκομείου γίνεται μία τέτοια συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.