Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Εθιμοτυπική επίσκεψη Ένωσης Στρατιωτικών ν. Κιλκίς στο Δήμαρχο Κιλκίς


Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Νικόλαος Χατζηγεωργίου και ο Γεν. Γραμματέας της Νικόλαος Ζησόπουλος.

Στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας τους, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης ενημέρωσαν το Δήμαρχο για τους σκοπούς ίδρυσης του νεοσύστατου συνδικαλιστικού οργάνου τους αναφορικά με την προώθηση αιτημάτων των στρατιωτικών που υπηρετούν σε τοπικές μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και για τη διάθεση κοινωνικής συνεισφοράς στον τόπο.

Ο κ. Κυριακίδης, από την πλευρά του, επαίνεσε το αξιόμαχο των υπηρετούντων στις Ένοπλες Δυνάμεις και τόνισε ότι ο Δήμος Κιλκίς επιζητά συνέργειες προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και για το λόγο αυτό θα σταθεί αξιόπιστος συνεργάτης και αρωγός σε κοινές δραστηριότητες με την Ένωση Στρατιωτικών.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς συστάθηκε το 2017 και αριθμεί σήμερα τα 350 μέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.