Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Τακτική και δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας


Τακτική και δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, θα πραγματοποιηθεί την 8η Δεκεμβρίου 2020 ημέρα Τρίτη και μεταξύ των ωρών 10.00 έως 13.00, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

➤Έγκριση νέου Οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας Δήμου Παιονίας μετά την αναπομπή της αριθμό 91/2020 Απόφασης Δημοτικού συμβουλίου.

Έγκριση 11ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. έτους 2020.

Λήψη απόφασης μετά την αριθμ. 33/2020 απόφαση Κοινότητας Γουμένισσας για την κατασκευή και λειτουργία εργοστασίου παραγωγής ενέργειας με βιορευστά από την ΕΚΟ ΜΟΛΑΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ε..Π.Ε.

Έγκριση υλοποίησης της πράξης «Εγκατάσταση δικτύου κάδων ανακύκλωσης αποβλήτων ιματισμού».

Γνωμοδότηση επί της πρότασης της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς για την προαγωγή του 4ου δημοτικού σχολείου Πολυκάστρου από 6/θέσιο σε 12/θέσιο.

Γνωμοδότηση επί της πρότασης της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς μεταβολών σχολικών μονάδων σχολικού έτους 2021-2022 στον Δήμο μας.

Καταβολή εξόδων κηδείας αδύναμου δημότη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.