Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Τηλεδιάσκεψη για την αγροτική ανάπτυξη


Ανακοίνωση 
Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας ν. Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας
Την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για τα ζητήματα και τα προβλήματα που ταλανίζουν τον πρωτογενή τομέα παραγωγής και για τις προκλήσεις του αγροτικού χώρου.


Συντονιστής θα είναι για ακόμη μια φορά η Γραμματεία Οργανωτικού και έχει προσκληθεί να μιλήσει και να τοποθετηθεί σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης.

Θέμα της εξ' αποστάσεως συνάντησης, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ - Οι μεγάλες προκλήσεις του πρωτογενούς τομέα την εποχή του κορωνοϊού. Μέτρα στήριξης - Προγράμματα βελτίωσης.

Την ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος Μηνάς Παπαδόπουλος και ο Υπεύθυνος Αγροτικού της κομματικής μας Οργάνωσης κ. Γ.Γεωργίτσαρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.