Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Κάλεσμα αγάπης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παιονίας


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας 
Οι δύσκολες ημέρες της πανδημίας που διανύουμε με τις κοινωνικό-οικονομικές συνθήκες που επικρατούν έχουν οδηγήσει σε απόγνωση μεγάλο μέρος του πληθυσμού μας.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παιονίας ανταποκρινόμενο στην αποστολή του και προκειμένου να συνδράμει τους δημότες που χρειάζονται βοήθεια, έχει απευθυνθεί σε εταιρείες Πανελλαδικά ζητώντας να ενισχύσουν με τα προϊόντα τους την προσπάθεια αυτή.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Παιονίας παραμένει ενεργό. Είναι ένα ζωντανό και υγιές κύτταρο της κοινωνίας μας που ανακουφίζει, φροντίζει και στηρίζει τον αδύναμο συνάνθρωπό μας. Λειτουργεί σεβόμενο τα προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου.

Δικαιούχοι του προγράμματος που εφαρμόζει είναι κάτοικοι του δήμου που πληρούν τα κριτήρια ένταξης στη δομή.

Απευθύνουμε σήμερα κάλεσμα αγάπης στους επαγγελματίες του δήμου μας, που δεν έχει επηρεάσει αρνητικά η πανδημία και που έχουν την δυνατότητα , να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο με αγαθά.

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν. Τα χαμόγελα πρέπει να ανθίσουν στα πρόσωπα όλων και κυρίως στα πρόσωπα εκείνων που λόγω της οικονομικής ανέχειας χρειάζονται τη βοήθεια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.