Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Ξεκίνησαν οι φθινοπωρινές δημιουργίες στο ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς
Aρχή Οκτωβρίου στο 
ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς και ξεκινήσαμε την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου με όμορφες φθινοπωρινές δημιουργίες. Φθινοπωρινά σταντζοχοιράκια, μακραμέ και δημιουργίες Halloween είχαν την τιμητική τους σε ένα ιδιαιτέρως φθινοπωρινό σκηνικό.

Στο μάθημα της κοπτικής ραπτικής φτιάξαμε όμορφες κολοκύθες αλλά και συναρπαστικά λουλούδια από πολύχρωμες κλωστές. Στα εικαστικά μιλήσαμε για τον PabloPicasso και φτιάξαμε τη δική μας "παλόμα" που αποτελεί μέχρι σήμερα σύμβολο της ειρήνης σε όλο τον κόσμο. 

Στο τέλος της εβδομάδας στην ενότητα κατασκευές εντυπωσιάσαμε με τις δημιουργίες μας από κουκουνάρι, αφού φτιάξαμε τους δικούς μας σκαντζόχοιρους.

Στο μάθημα μακραμέ φτιάξαμε υπέροχα βραχιολάκια και τα χαρίσαμε στους αγαπημένους μας δασκάλους, τιμώντας την ημέρα του εκπαιδευτικού.

Με υπολογιστές, ρομποτική και σκάκι σε όλες μας τις δομές περάσαμε όμορφα τα απογεύματά μας, ενώ λικνιστήκαμε στους ρυθμούς της zumba και του μοντέρνου χορού με μία καινούρια χορογραφία, εμπνευσμένη από το Halloween.

Όλες μας οι δραστηριότητες συνεχίζονται και τον μήνα Οκτώβριο σε όλες μας τις δομές καθώς και στη δομή μας στο Χέρσο! Παράλληλα, εμπλουτίζονται με νέες παιδαγωγικές και κινητικές. Από τις 12 Οκτωβρίου ξεκινάει η δραστηριότητα Μουσικοκινητικής, η Μουσικοθεραπεία καθώς και ο Μοντέρνος Χορός με Oriental και Hip Hop.

Παράλληλα, το Θεατρικό Παιχνίδι και ο Υποκριτικός Αυτοσχεδιασμός που θα γίνεται σε όλες μας τις δομές. 

Λάβετε θέσεις και δηλώστε συμμετοχή. 

Τηλ. επικοινωνίας 2341076305, 2341076416, 2341076465.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.