Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

"Άθλος" Κιλκίς: Πετυχημένο το αγωνιστικό σεμινάριο στο άθλημα του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ITF


Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία και τηρώντας τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 11 Οκτωβρίου στο Κιλκίς – στις εγκαταστάσεις του ΑΘΛΟΥ – αγωνιστικό σεμινάριο στο άθλημα του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ITF.

Ο κ. Κ.Πουντζουκίδης είχε την ευκαιρία, στον χώρο του, να υποδεχθεί τον προπονητή της Εθνικής ομάδας του αθλήματος κ. Θεόδωρο Δημητρακάκη (κάτοχο 7 Dan) καθώς και τους παγκόσμιους πρωταθλητές / μέλη της Εθνικής ομάδας κ.κ. Νικόλαο Χούφτα και Δημήτριο Χατζηβασιλειάδη.

Αμφότεροι μετέφεραν τις γνώσεις τους σε όσους αθλητές είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν το σεμινάριο και να μάθουν τα πάντα γύρω από το βασικό περιεχόμενο για το οποίο πραγματοποιήθηκε το αγωνιστικό σεμινάριο και δεν ήταν άλλο από τους κανονισμούς.

Στην ενδιαφέρουσα αυτή αγωνιστική εκδήλωση του Κυριακάτικου πρωϊνού επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά η άριστη συνεργασία του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ και του Α.Σ. ΑΤΛΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, μια συνεργασία που και οι δυο πλευρές θα επαναλάβουν εν ευθέτω χρόνο.

Οι δυο διοργανωτές θέλουν να ευχαριστήσουν τους αθλητές καθώς και τους παγκόσμιους πρωταθλητές για την παρουσία και συμμετοχή τους και εύχονται παράλληλα να λάβει τέλος όσο το δυνατόν γρηγορότερα η δύσκολη κατάσταση λόγω κορωνοϊού ώστε να πραγματοποιηθεί με πολλές συμμετοχές ένα ευρύτερο και πιο μαζικό σεμινάριο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ITF.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.