Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (12/10/2020)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Δύο νίκες με τον Άρη ο Αλέξανδρος Κιλκίς
Ποιότητα, ταλέντο, προπονητικό πλάνο. Όταν αυτά τα τρία συνδυάζονται τότε όπως είναι αναμενόμενο έρχονται και τα αποτελέσματα. 

Καταπληκτικός ο Αλέξανδρος Κιλκίς Κ12 "Μάντσεστερ" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη επικράτησε εύκολα με 4-1 του αντίστοιχου ηλικιακού τμήματος του Άρη, σε φιλικό αγώνα το Σάββατο στα γήπεδα Planet στη Θέρμη.

Οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς είναι σε...δαιμονιώδη φόρμα και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως μπορούν να φτάνουν σε μεγάλες νίκες απέναντι σε τμήματα υποδομής μεγάλων ΠΑΕ.

Γρήγορο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο, με τέσσερα πανέμορφα τέρματα, εκ των οποίων δύο πέτυχε ο Παναγιώτης Μανγκανιέλλο και ένα οι Γιώργος Ιωαννίδης, και Θοδωρής Καλπάκης. 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Βάτσος, Σουμελίδης, Βαρσαμίδης, Γαλέας, Γκόγκος, Μανγκανιέλλο, Δραγούτσος, Καλπάκης, Ιωαννίδης, Κωνσταντινίδης, Γκελεμπέσης, Παρλαλόγλου, Παντελίδης, Παπαδόπουλος.

Τα φιλικά στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο, μιας και στην Κατηγορία Κ11 η "Μάντσεστερ" ήταν και αυτή εντυπωσιακή και πήρε τη νίκη απέναντι στο αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα του Άρη με 3-2.

Τι και αν βρέθηκαν πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς με 2-0; Οι παίκτες του Κωνσταντίνου Ντουντούκη δεν πτοήθηκαν, έπαιξαν το ποδόσφαιρο που ξέρουν, συνεργάστηκαν σωστά, ο τερματοφύλακας Βάτσος έκανε σπουδαίες αποκρούσεις, και με δύο τέρματα του Μάριου Αμανατίδη και ένα του Κίμωνα Νικολαΐδη έφτασαν στη τελική επικράτηση.

Ενα πανέμορφο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με πολλές φάσεις, στρωτό ποδόσφαιρο με συνδυαστικές κινήσεις τόσο από τον άξονα, όσο και από τα πλάγια, που άφησε απόλυτα ευχαριστημένους τους προπονητές των δύο ομάδων.

Όσο για την "Μάντσεστερ"; Η δουλειά συνεχίζεται στις προπονήσεις, καθώς όταν φτάνεις σε επίπεδο να κερδίζεις τέτοιες ομάδες, έρχεται ακόμη μεγαλύτερη όρεξη για "δουλειά".

Άλλες τρεις νίκες σε φιλικό επίπεδο 

Με τρεις ομάδες βρέθηκε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού ο Αλέξανδρος Κιλκίς, για τη διεξαγωγή ισάριθμων φιλικών αναμετρήσεων.

Ξεκίνημα με την "Σάλκε" του Γιάννη Ιασωνίδη η οποία έπιασε πολύ καλή απόδοση και επιβλήθηκε με 7-1 της Κ14 της Ομόνοιας Σταυρούπολης. Δύο γκολ ο Ορέστης Τόλια, ισάριθμα ο Παντελής Παρλαλόγλου, και από ένα οι Στέλιος Παπαδόπουλος, Ιωάννης Αμανατίδης και Φώτης Χατζόπουλος.

Σε εξαιρετική κατάσταση η "Ατλέτικο" του Βασίλη Παμπορίδη, έδειξε και πάλι τα...δόντια της κερδίζοντας με 6-1 την Κ12 του Κισσού Χορτιάτη. Καρέ τερμάτων για τον Γιάννη Κηροποιό και δύο ακόμη από τον Στέφανο Παπαδόπουλο.

Τέλος η "Τότεναμ" του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη πήγε και αυτή εξαιρετικά επικρατώντας με 5-3 της Κ12 της Α.Ε. Φιλύρου.

Οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς τα πήγαν περίφημα, μιας και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως έβγαλαν αντίδραση και έφτασαν στη φιλική νίκη.

Φιλικά με ΑΟΠ την Κυριακή

Μέρα ηλιόλουστη και φυσικά στον Αλέξανδρο Κιλκίς μέρα για ποδόσφαιρο! Ο Α.Ο. Πολυκάστρου τίμησε με την παρουσία του την Ακαδημία, και πέντε τμήματα είχαν την δυνατότητα να αγωνιστούν.

"Φιορεντίνα", "Ρόμα", "Παρί", "Μίλαν" και "Μαρσέιγ", έδωσαν παιχνίδια με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του ΑΟΠ, πετυχαίνοντας πολλά γκολ, δημιουργώντας όμορφους συνδυασμούς, και "παράγοντας" εξαιρετικό ποδόσφαιρο άφησαν ικανοποιημένους τους προπονητές τους.

Κάνε τον φίλο σου πρώτο σκόρερ 

Νέα έκπληξη στους μικρούς του ποδοσφαιριστές επεφύλαξε η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς, μιας και θέσπισε μια νέα εκδήλωση-γιορτή. 

Κάνε τον φίλο σου πρώτο σκόρερ και έλα να παίξεις ποδόσφαιρο στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς.

"Λιονταράκια", "Μπέμπηδες", "Μαρσέιγ", "Φιορεντίνα", Μπάγερν" και "Γιούβε" πήραν τους φίλους τους και τους έφεραν στο Alexandros Sports Center για να βάλουν πολλά γκολάκια.

Τα γήπεδα γέμισαν από παιδικές φωνές και χαμόγελα, οι προπονητές δεν είχαν το...άγχος του αποτελέσματος και όλοι μαζί πέρασαν ένα υπέροχο απόγευμα Σαββάτου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.