Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η «Ενεργειακή Αναβάθμιση κτιρίων στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς».


Ένα έργο ύψιστης σημασίας για τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς θα πάρει το δρόμο της υλοποίησης, στο επόμενο διάστημα. Πρόκειται για την «Ενεργειακή Αναβάθμιση κτιρίων στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς», προϋπολογισμού 2,8 εκατομμυρίων ευρώ, που στοχεύει μεταξύ άλλων στην εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας και πρωτίστως στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών περίθαλψης και φροντίδας σε όλους τους νοσηλευόμενους.

Την αποδοχή της υλοποίησης του εν λόγω έργου αποφάσισε ομόφωνα σε πρόσφατη συνεδρίασή του, την 1η Οκτωβρίου 2020, το Δ.Σ. της Εταιρείας «Κτηριακές Υποδομές» (ΚτΥπ ΑΕ). Τη διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων ενεργειών, έτσι ώστε το έργο να χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», αναλαμβάνει εφεξής η Διεύθυνση Επιχειρησιακού Σχεδιασμού της εταιρείας.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ιωάννης Ανδρίτσος, που είχε συνάντηση εν μέσω καλοκαιριού στην Αθήνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Αθανάσιο Γιάνναρη με σκοπό την προώθηση του τόσο σημαντικού έργου για το ν. Κιλκίς, χαιρέτισε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την εν λόγω απόφαση.

Σε δήλωσή του ο κ. Ανδρίτσος αναφέρει τα εξής: «Πολύ σύντομα ένα ζωτικής σημασίας έργο για τους πολίτες του ν. Κιλκίς θα πάρει σάρκα και οστά. Η ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς αναμένεται να βελτιώσει όχι μόνο τις κτιριακές εγκαταστάσεις του, αλλά να εκσυγχρονίσει και τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας σε όλους τους πολίτες.

Για την άμεση υλοποίηση του έργου, από την πρώτη στιγμή ως νέα διοίκηση, σηκώσαμε τα μανίκια, συνεργαστήκαμε με κάθε αρμόδιο φορέα και ενεργήσαμε με προγραμματισμό, υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Με αυτό το τρίπτυχο λειτουργήσαμε, λειτουργούμε και με αυτό θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε σε ό,τι αφορά στην αποτελεσματικότερη επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του Νοσοκομείου Κιλκίς, πάντα με απώτερο στόχο την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας στο ν. Κιλκίς».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.