Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Συνεργασία Δημάρχου Κιλκίς με το νέο Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης


Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε στο γραφείο του το νέο Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς Σωτήρη Μαρκάδα και είχαν συνεργασία για τη σχολική στέγη και τις διαμορφούμενες υγειονομικές συνθήκες λόγω Covid – 19 στο πλαίσιο επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων του Δήμου Κιλκίς τη νέα σχολική χρονιά.
Ο κ. Κυριακίδης ενημέρωσε το νέο Διευθυντή για τις υποστηρικτικές ενέργειες της Δημοτικής Αρχής σε ότι αφορά την καθαριότητα, την προμήθεια υγειονομικού υλικού (αντισηπτικά, γάντια, μάσκες) στα σχολικά διδακτήρια ενώ τόνισε ότι ο Δήμος Κιλκίς φρόντισε έγκαιρα για την ενίσχυση του ψηφιακού σχολείου έχοντας παραδώσει λίγο πριν τη λήξη της φετινής εκπαιδευτικής χρονιάς φορητούς υπολογιστές (tablets) σε όλα τα σχολεία για τη διευκόλυνση της εξ αποστάσεως διδασκαλίας εφόσον μελλοντικά απαιτηθεί μια τέτοια ανάγκη. 

Συμπλήρωσε δε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη πλήθος παρεμβάσεων στη σχολική στέγη, με συντηρήσεις, επισκευαστικές εργασίες, ελαιοχρωματισμούς και ότι οι αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες θα μεριμνήσουν για την καθαριότητα – υγιεινή στα σχολικά κτήρια καθώς και για την αποψίλωση του πρασίνου στους προαύλιους χώρους τους. 

Αναφορικά με τα νέα μέτρα προστασίας έναντι του Covid – 19 ο Δήμαρχος Κιλκίς σημείωσε ότι ο Δήμος θα συνδράμει σε ότι χρειαστεί για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων ώστε και οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό να αισθάνονται ασφαλείς.

Τέλος, με την ευκαιρία της ανάληψης των διοικητικών του καθηκόντων ο Δήμαρχος Κιλκίς ευχήθηκε στον κ. Μαρκάδα καλή δύναμη στο έργο του και ζήτησε να έχουν μια στενή συνεργασία για εκπαιδευτικά και λειτουργικά θέματα.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Σχολικής Δημοτικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωάννης Καραϊτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.