Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Τρίτη 1/9/2020, 9:50 μ.μ.


Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών
Αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή αστυνομικών διαφόρων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, έναν 46χρονο άντρα και μία γυναίκα 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, μεσημεριανές ώρες χθες (31-08-2020), στην περιοχή της Μενεμένης, κατασχέθηκαν από οικία που διέμενε η 23χρονη και παρευρισκόταν ο προαναφερόμενος άντρας:

(3) δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους (794) γραμμαρίων έτοιμα να διοχετευτούν σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων

Μαχαίρι και δύο κομμάτια πλακιδίων με υπολείμματα ναρκωτικών 

ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

(2.339,90) ευρώ σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών ουσιών

(5) κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους

Πακέτο σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και

(3) κάρτες SIM.

Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίστηκαν οι ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών επιμελώς κρυμμένες σε στήριγμα νιπτήρα εξωτερικής τουαλέτας και σε χρησιμοποιημένη βρεφική πάνα.

Επιπρόσθετα, η 23χρονη γυναίκα, πριν την επικείμενη έρευνα, προσπάθησε να “εξαφανίσει” την ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας απορρίπτοντάς την σε λεκάνη τουαλέτας.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύλληψη για ναρκωτικά 

Συνελήφθη χθες (31 Αυγούστου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε δύσβατη παραποτάμια περιοχή 9 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1 μέτρου και 45 εκατοστών έως 3 μέτρων. Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Σύλληψη για παράβαση νόμου περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (31 Αυγούστου 2020) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, αλλοδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 7 αλλοδαπούς με σκοπό τη διευκόλυνση εξόδου τους από τη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής. Το όχημα που οδηγούσε κατασχέθηκε όπως επίσης και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Συλλήψεις για κλοπή και αποδοχή προϊόντος εγκλήματος

Συνελήφθησαν χθες (31 Αυγούστου 2020) το πρωί στις Σέρρες από αστυνομικούς του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών δύο ημεδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα καθώς από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι αφαίρεσαν ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο από τις Σέρρες. Επίσης συνελήφθη ένας ημεδαπός διότι στην κατοχή του βρέθηκε το κλεμμένο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Εξιχνιάστηκαν επιπλέον 6 περιπτώσεις κλοπής οχημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από 54χρονο άντρα

Συνεχιζόμενης της έρευνας από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχετικά με περιπτώσεις κλοπής οχημάτων από 54χρονο ημεδαπό, ο οποίος δρούσε κατά το χρόνο εργασίας του εκμεταλλευόμενος υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διέθετε, προέκυψε ότι το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – Μαΐου 2020, είχε αφαιρέσει έξι (6) ακόμη οχήματα από την περιοχή του κέντρου πόλης.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.