Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Μήνυμα Γιώργου Αναστασιάδη κατά την ημέρα των γενεθλίων του


Το δικό του μήνυμα έστειλε την ημέρα των γενεθλίων του ο πολιτευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης, με αφορμή την έλλειψη αίματος που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στα νοσοκομεία της χώρας, κάνοντας την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

"Καθημερινά πολλοί από τους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη από αίμα και η οικογένεια τους δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις βιώνει δύσκολες καταστάσεις στην προσπάθεια εξεύρεσης της απαραίτητης ποσότητας. Το πρόβλημα αυτό λύνεται μόνο με τη συστηματική αιμοδοσία ώστε να υπάρχει συνεχώς η απαραίτητη ποσότητα αίματος για την κάλυψη των αναγκών αυτών που το χρειάζονται.


Στις μέρες μας εξαιτίας της πανδημίας και της επιφύλαξης με την οποία γίνονται επισκέψεις στους χώρους υγείας, η διαθέσιμη ποσότητα αίματος της χώρας μας έχει μειωθεί δραματικά με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος μη κάλυψης αναγκών των ανθρώπων που το χρειάζονται.


Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, επισκέφθηκα την αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς για να επιτελέσω το ελάχιστο χρέος μου στο συνάνθρωπο δίνοντας μόνο δεκαπέντε λεπτά από τη ζωή μου.


Στα φετινά μου γενέθλια, λοιπόν, το κέντρο αιμοδοσίας του ΓΝΚ μου έκανε ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο δώρο. Το αίσθημα της ικανοποίησης για την προσφορά Ζωής σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.