Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

"Η ανυπαρξία των σχολικών γευμάτων στο ν. Κιλκίς, είναι έργο ΣΥΡΙΖΑ"


Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ νομού Κιλκίς
Με έκπληξη και συγχρόνως απορία ενημερωθήκαμε από τον τοπικό τύπο για τα όσα αστεία και ψευδή αναφέρει σε ανακοίνωση τύπου της η κ. Αγαθοπούλου όσον αφορά τα σχολικά γεύματα.


Επειδή καλό είναι να γράφεις αλλά πάνω από όλα το σημαντικότερο είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ φαίνεται μάλλον ότι η Κα Βουλεύτρια του νομού μας δεν έχει και τόσο καλές σχέσεις με την ειλικρίνεια.

Απλώς και επειδή αφήνει αιχμές εμείς θα της απαντήσουμε γιατί πλέον η γραφικότητα και ο παλαιοκομματισμός δεν έχουν όρια.

Και επειδή πρέπει να μάθει ο μοναδικός κριτής που είναι ο ελληνικός λαός ενημερώνουμε ότι:

Το θέμα που σχετίζεται με τα σχολικά γεύματα αφορά τον νόμο που έχει φαρδιά πλατιά τη λέξη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ναι όντως ότι έως σήμερα ισχύει για τα σχολικά γεύματα είναι ακριβώς οι επιταγές του νόμου που είχε ψηφίσει η κυβέρνηση της αριστεράς και άρα μάλλον η Κα Αγαθοπούλου το υποκρύπτει σκοπίμως.

Ξεκινώντας λοιπόν στον σχετικό αυτό νόμο το ΚΙΛΚΙΣ ως νομός δεν υπήρχε κ. Βουλεύτρια όπως και κάποιοι άλλοι νομοί της χώρας.

Με την πραγματικότητα αυτή η κυβέρνηση της ΝΔ, προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να επανακαθορίσει τους όρους και να εντάξει και το νομό μας όμως κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο.

Η σχολική χρονιά είχε ξεκινήσει και έφτασε η περίοδος της πανδημίας όταν από 12 Μαρτίου 2020 και εντεύθεν τα σχολικά συγκροτήματα έκλεισαν άρον άρον λόγω του φονικού ιού.

Προσπάθησε και πάλι κυβέρνηση αλλά επί της ουσίας δεν υπάρχει η δυνατότητα μέχρι τέλους του έτους καθώς εκ των πραγμάτων το μόνο που γίνεται είναι να παραταθεί η ήδη υπάρχουσα κατάσταση και το Κιλκίς να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του έτους 2020 στα ίδια. Αποκλεισμένο με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που δεν είχε εντάξει και το νομό μας.

Αυτή είναι η αλήθεια και η όποια άλλη τακτική και κριτική είναι εκ του μη όντος. Και αποτελεί την πιο παλαιοκομματική μέθοδο και πρακτική που θυμίζει παλιές εποχές. Κρίμα για την κ. Αγαθοπούλου που θέλει να λέγεται και νέος άνθρωπος με καινούργιες ιδέες και απόψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.