Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Κιλκίς: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς, προγραμματίζει πλήθος εκδηλώσεων για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Κατά τη διάρκειά τους προτίθεται να εγκαταστήσει στο χώρο της πλατείας Ειρήνης ψυχαγωγική εγκατάσταση (τύπου καρουζέλ, τρενάκι, 3D προσομοιωτής) για το διάστημα από 23/12/2019 έως 01/01/2020.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ασκήσουν την εν λόγω ψυχαγωγική δραστηριότητα προσωρινού χαρακτήρα και προτίθενται να εγκαταστήσουν ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις (τύπου καρουζέλ, τρενάκι, 3D προσομοιωτής), να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, υποβάλοντας σχετική αίτηση έως τις 18 Δεκεμβρίου 2019 στη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης (ΤΟΑ) του Δήμου Κιλκίς.

Σημειώνεται ότι αν ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό της διατιθέμενης άδειας με την παρούσα ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Διεύθυνσης και κατόπιν ο κληρωθείς θα καταβάλλει τα τέλη που αναλογούν στο ταμείο του Δήμου, στο πλαίσιο της έκδοσης άδειας κατάληψης χώρου.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης τηλ. επικοινωνίας 2341352236, 2341352235.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.