Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς, (18/12/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Νέα νίκη για την «Μπάρτσα» 
Η "Μπάρτσα" του Γιάννη Ιασωνίδη βρίσκεται σε φόρμα και αυτό φροντίζει να το πιστοποιεί από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Εξαιρετική παρουσία και κόντρα στον Μέντεκα Καλαμαριάς το πρωί της Κυριακής στο Joga Bonito, και σπουδαία εμφάνιση σε ένα ακόμη παιχνίδι της Κ10 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Γρήγορη ανάπτυξη, με πολλά γκολ και θεαματικές στιγμές από τα παιδιά του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Συλλογή εμπειριών
Μπορεί η "Λίβερπουλ" να ηττήθηκε από την Ακαδημία Cosmos Μουδανιών, όμως η ομάδα του Γρηγόρη Αθανασίου είχε την δυνατότητα να συμμετέχει σε ένα ακόμη αγώνα της Κ12 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς, μέσα από την διαδικασία των αγώνων βελτιώνονται, και κυρίως ζούνε την χαρά του παιχνιδιού.

Νέος αγώνας για την «Ρόμα»
Κάθε εβδομάδα παιχνίδι, κάθε Κυριακή διασκέδαση για την "Ρόμα" του Γρηγόρη Αθανασίου που έδωσε έναν ακόμη αγώνα.

Τη Κυριακή το πρωί οι μικροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις Joga Bonito της Θεσσαλονίκης και αγωνίστηκαν με τους Μπέμπηδες 2000 για τον όμιλο της Κατηγορίας Κ10 της ΕΠΣ Μακεδονίας που διεξάγεται στο συγκεκριμένο Αθλητικό Κέντρο.

Στις λεπτομέρειες
Την ήττα με 2-1 από την Ακαδημία Μίκρας γνώρισε η "Μίλαν” για την έβδομη αγωνιστική του Auteco Fair Play, παρά το γεγονός πως σκόραρε όλα τα τέρματα της συνάντησης.

Μόλις στο 7' ο Φίλιππος Παυλίδης άνοιξε το σκορ με πλασέ από την γωνία της μεγάλης περιοχής.

Όμως στο 17' και στο 24' ήρθαν δύο αυτογκόλ για την ομάδα του Βασίλη Παμπορίδη από τους Κώστογλου και Τσαπανίδη. Η ομάδα του Αλέξανδρου στάθηκε και πάλι άτυχη καθώς είχε δύο δοκάρια, στο 38' με τον Αρναουτίδη και στο 46' με τον Σοφή.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Βασίλι, Κυμπαρίδης, Πλουμ (31’ Καρασαρίδης), Κεραμάρης, Τσαπανίδης, Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος Π, Κώστογλου(31’ Τσιγκουρλάς), Παρλαλόγλου(20’ Αρναουτίδης), Σοφής, Παυλίδης(31’ Πότκας).

Ολοκλήρωση πρώτης φάσης στην Κ12
Αυλαία με ήττα για την "Μάντσεστερ" στο Πρωτάθλημα Κ12 της ΕΠΣ Μακεδονίας καθώς το πρωί του Σαββάτου ηττήθηκε με 5-2 από τον Μακεδονικό στην Θεσσαλονίκη.

Ένα δυνατό παιχνίδι, με τους ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Ντουντούκη να κοντράρουν τους αντιπάλους τους, αλλά τον Μακεδονικό να εκμεταλλεύεται στο τέλος τις ευκαιρίες του και να μετατρέπει το 2-2 σε 5-2.

Εντυπωσιακή η «Ίντερ»
Επιστροφή στις νίκες στο Πρωτάθλημα Κ13 της ΕΠΣ Μακεδονίας για την "Ίντερ" που επικράτησε με 9-0 του ΔΑΣΩ φτάνοντας έτσι τους 19 βαθμούς σε οχτώ αγωνιστικές και παραμένοντας στην δεύτερη θέση της κατάταξης.

Ο Μιχάλης Αναστασιάδης είδε τους ποδοσφαιριστές του από το ξεκίνημα να παίρνουν τα ηνία, να βγάζουν όμορφες συνεργασίες, να δημιουργούν παιχνίδι συνεχώς και από τις δύο μεριές, έχοντας παράλληλα και πολύ καλή μεσοαμυντική λειτουργία, μιας και μόνο μια φορά ο αντίπαλος φάνηκε απειλητικός και αυτή στο τέλος του αγώνα.

Στο 8' έπειτα από δουλεμένη φάση στην προπόνηση, ο Καναρίδης σέντραρε και ο Γκιόκα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 18' ο Γκιόκα έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Μπουρλής από κοντά πέτυχε το 2-0. Στο 21' ο Γρηγοράκης γύρισε ωραία το σώμα του και με αριστερό σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 3-0. Έξι λεπτά αργότερα ο Μπουρλής με κοντινή προσπάθεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, και στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Γκιόκα έπειτα από ασίστ του Γρηγοράκη πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ίδιο το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να κυριαρχεί, και στο 39' ο Κότσι έδωσε στον Γρηγοράκη που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0.

Στο 50' ο Μπουρλής εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα και από κοντά ολοκλήρωσε το χατ-τρικ.

Ο χορός των τερμάτων συνεχίστηκε στο 54' με τον Χριστοφορίδη να δίνει στο Γρηγοράκη που πέτυχε και αυτός χατ-τρικ, και στο 65' ο Γκιόκα τους...ζήλεψε και με πλασέ σημείωσε και αυτός τρίτο τέρμα!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Θεοδωράκος, Παλαμίδης (36' Σακαλής), Κακαβίτσας, Μαυροκεφαλίδης (43' Κ. Θεοδωράκος), Παυλίδης (36' Τσουτσουλίγκας), Καναρίδης, Κότσι (40' Ορμανίδης), Χριστοφορίδης, Γρηγοράκης, Γκιόκα, Μπουρλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.