Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Ικανοποιητική η προσέλευση πολιτών στην αιμοδοσία στο Δήμο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των πολιτών στην αιμοδοσία που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Κιλκίς και το παράρτημα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν, πολίτες και νέοι αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των δύο φορέων, προσήλθαν στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς και έδωσαν αίμα δείχνοντας με τον τρόπο αυτό τη στήριξη και αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. 

Ο συμβολισμός εξάλλου της 14ης Δεκεμβρίου, παγκόσμιας ημέρας της αγάπης, αξιοποιήθηκε εμπράκτως με την καλύτερη δυνατή έκφρασή της.

Στην επιτυχή διεξαγωγή της αιμοδοσίας συνέδραμε το προσωπικό του σταθμού αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας πραγματοποιήθηκε και δειγματοληψία για δότες μυελού των οστών από εκπρόσωπο του Συλλόγου ''Όραμα Ελπίδας''.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.