Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

2oς Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Ρομποτικής από το ΚΔAΠ "Παιδόκοσμος Αλέξανδρος"

Δελτίο τύπου ΚΔAΠ "Παιδόκοσμος Αλέξανδρος"
Το πρωινό του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου το ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τον 2ο διαγωνισμό Eκπαιδευτικής Ρομποτικής στην άρτια εξοπλισμένη αίθουσα που φιλοξενείται στο ΚΔΑΠ 5,21ης Ιουνίου 30. 

Από νωρίς το πρωί πλήθος ομάδων αγωνίστηκαν και συνεργάστηκαν σε διάφορα θεματικά project που τους ανατέθηκαν εκείνη την στιγμή, ενώ δεν έλειψαν και οι μικροί μας μαθητές που με την καθοδήγηση των εποπτών ανέλαβαν τον ρόλο των κριτών. 

Μια έκπληξη επιφυλάσσαμε για τις 7 νικήτριες ομάδες κάθε γκρουπ, καθώς 14 μαθητές μας παρέλαβαν δωράκια της LEGO, ενώ σε όλους τους υποψηφίους απονεμήθηκε δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικό MILO φτιαγμένο από πηλό με πολλή αγάπη από την κυρία τους.

Ευχαριστούμε θερμά τους υπέροχους μαθητές μας για εξέλιξη τους και για την αγάπη που δείχνουν στην συγκεκριμένη δράση καθώς και τους γονείς για το ενδιαφέρον και την ανελλιπή παρουσία τους.

Τα συγχαρητήρια μας στην κυρία της Ρομποτικής μας Κική Τραντούδη για τον συντονισμό της διοργάνωσης αλλά και για το έργο που εδώ και 3 χρόνια παράγει καθημερινά με πλήθος τμημάτων, στον κ. Νικηφόρο Χριστοφορίδη και στην Αγγελική Σακκελαρίου για την αμέριστη στήριξη και τον καθοριστικό τους ρόλο τόσο στην διοργάνωση όσο και στα τμήματα πληροφορικής και Ρομποτικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.