Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (12/11/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
4χ4 γθια την «Ίντερ»
Η "Ίντερ" ήταν και πάλι αυτή που έπρεπε στο γήπεδο της Άνω Ηλιούπολης και πέτυχε το 4χ4 για το πρωτάθλημα Κ13 της ΕΠΣ Μακεδονίας. "Θύμα" της αυτή τη φορά ο Έσπερος Τερψιθέας, με την ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη να επικρατεί με το ευρύ 7-1.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές δείχνουν να έχουν...συνηθίσει για τα καλά το γήπεδο μεγάλων διαστάσεων που καλούνται να αγωνίζονται φέτος, και χαίρονται το παιχνίδι τους.

Γρήγοροι συνδυασμοί, δημιουργικό παιχνίδι, και κυρίως ευστοχία στην τελική προσπάθεια, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν φέτος τους αγώνες τους.

Στο 20' ο Κωνσταντίνος Γρηγοράκης άνοιξε το σκορ έπειτα από ασίστ του Θεοχάρη Μπουρλή, και τέσσερα λεπτά αργότερα ο τελευταίος χρίστηκε σκόρερ ύστερα από ασίστ του Ντένις Κότσι.

Στο πρώτο δίλεπτο του δεύτερου μέρους ήρθαν δύο γκολ για τον Αλέξανδρο Κιλκίς με σκόρερ τους Γρηγοράκη και Γκιόκα, με τον Γρηγοράκη στο 46' να φτάνει στο χατ-τρικ.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 50' σε 5-1, ο Γκιόκα πέντε λεπτά πριν το φινάλε έπειτα από ασίστ του Μπουρλή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-1, και με την λήξη του αγώνα ο Παναγιώτης Κακαβίτσας κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κωνσταντίνος Θεοδωράκος.

Στους 12 βαθμούς πλέον η "Ίντερ" που ετοιμάζεται από την Δευτέρα για το επόμενο επίσημο παιχνίδι της.

«Πληρώνει» την «αστοχία» η Κ16
Η τύχη γύρισε και πάλι την...πλάτη στην Κ16 του Αλέξανδρου Κιλκίς, η οποία γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα Πόντου για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το συγκρότημα του Βασίλη Παμπορίδη δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, και "προδόθηκε" και πάλι από ένα αυστηρό πέναλτι στο 23' που μετέτρεψαν σε γκολ οι Θεσσαλονικείς.

Στο 11' και 13' ο Γκαμπριντασβίλι δεν βρήκε στόχο, ένα λεπτό αργότερα ο Ζάλτος είχε χαμένο τετ-α-τετ, ενώ στο 28' και 29' οι Συμεωνίδης και Ρεμπετσιώτης νικήθηκαν από τον αντίπαλο πορτιέρε.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι δεν ήρθε το γκολ, μιας και στο 51' ο Ρεμπετσιώτης είχε εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι, και στο 56' ο Συμεωνίδης είδε το σουτ του να απομακρύνεται από τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα. Τεράστια φάση στο 69' με διπλό δοκάρι σε κεφαλιά του Ζάλτου και εν συνεχεία του Συμεωνίδη.

Στο 73' ο Ζάλτος και πάλι είχε χαμένο τετ-α-τετ με το 1-0 υπέρ του Απόλλωνα να μένει μέχρι τέλους.

Ο τερματοφύλακας Σιαπκάρης ήταν και πάλι σε καλή μέρα αποσοβώντας 3-4 φορές το 2-0, ενώ και ο Ρεμπετσιώτης είχε σωστές αμυντικές επεμβάσεις.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Σιαπκάρης, Γεωργιάδης (77’ Αρναουτίδης), Αμοιρίδης (73’ Σεχάι), Ρωσσίδης, Ρεμπετσιώτης, Τόλα, Καρύδης, Ζάλτος (78’ Ιμιρτζίδης), Γκαμπινταρσβίλι (65’ Ιωαννίδης), Συμεωνίδης, Μπατσέλλι.

Νίκη και ισοπαλία για «Μάντσεστερ», ήττα για «Τσέλσι» στην ΕΠΣΜ
Ήττα για την "Τσέλσι" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη με 5-2 από τον Πρωτέα Ευόσμου για την Κ10 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αποτέλεσμα που προήλθε μετά από έναν γεμάτο αγώνα με αρκετές φάσεις και στρωτό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες.

Οι ποδοσφαιριστές του κ. Ντουντούκη αν και προηγήθηκαν στο ξεκίνημα, εν συνεχεία σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, με τον Πρωτέα αντίθετα να τις μετουσιώνει σε γκολ.

Με το απόλυτο συνεχίζει η "Μάντσεστερ" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη στην Κ12 της ΕΠΣ Μακεδονίας, καθώς υπερκέρασε με 4-0 το εμπόδιο της Ένωσης Ανθοκήπων Καρατάσου.

Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Μακεδονικού, και οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο, γρήγορο σε ρυθμό και να ικανοποιήσουν τον προπονητή τους!

Συναρπαστικό παιχνίδι για την Κ11 της ΕΠΣ Μακεδονίας ανάμεσα στην "Μάντσεστερ" και τον Μακεδονικό, με το τελικό 2-2 να "αδικεί" τον Αλέξανδρο Κιλκίς.

Γήπεδο μεγάλο με χώρους για ανάπτυξη και πλάτος στο παιχνίδι των δύο ομάδων. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς έκανε την ανατροπή μετά το τέρμα που δέχθηκε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, και με τέρματα των Σαββίδη και Καλπάκη με πέναλτι έκανε το 2-1.

Παρόλα αυτά ο μακεδονικός έκανε το 2-2 από στατική φάση, και αν και το συγκρότημα του κ. Ντουντούκη είχε τις ευκαιρίες με πλαγιοκοπήσεις και παράλληλες σέντρες από την δεξιά μεριά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της νίκης.

Στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού βρέθηκαν επίσης η "Ρίβερ" και η "Μαρσέιγ" για την διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών.

Η πρώτη χωρίστηκε σε δύο ομάδες με τους παίκτες του Βασίλη Ορμανίδη να χαίρονται το ποδόσφαιρο με τους αντίστοιχους του Μακεδονικού.

Η "Παρί" του Γιάννη Ιασωνίδη αγωνίστηκε απέναντι στον ΒΑΟ. Τα παιδιά του Αλέξανδρου Κιλκίς είχαν την δυνατότητα για παιχνίδι, έδωσαν δείγματα του ταλέντου τους και στο τέλος χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

Το απόλυτο για την «Μίλαν»
Θεαματικό ποδόσφαιρο, γρήγορος ρυθμός, ωραία γκολ μέσα από συνεργασίες, και τρία στα τρία για την "Μίλαν".

Το συγκρότημα του Βασίλη Παμπορίδη επιβλήθηκε με 3-1 του Πυρσού Αγίας Τριάδας για την τρίτη αγωνιστική του Auteco Fair Play που λαμβάνει χώρα στα γήπεδα Planet FC στη Θεσσαλονίκη, και δείχνει μέρα με την μέρα, παιχνίδι με παιχνίδι ακόμη πιο ωραία εικόνα.

Μόλις στο 2' ο Γιώργος Αρναουτίδης με πλασέ από τα αριστερά άνοιξε το σκορ, και στο 22' ο Παύλος Παπαδόπουλος πέτυχε το 2-0 με τον ίδιο τρόπο από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής. Δύο λεπτά αργότερα ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με κοντινό σουτ έπειτα από στατική φάση.

H Aγία Τριάδα απλά μείωσε στο 53'.

Αλέξανδρος Κιλκίς: Παπαδόπουλος Μ. (40’ Βασίλι), Καρασαρίδης, Κεραμάρης, Παπαδόπουλος Αλ (31’ Κώστογλου), Τσιγκουρλάς, Παπαδόπουλος Π (31’ Παρλάλογλου), Ιωαννίδης, Αρναουτίδης, Σοφής, Πότκας.

Ήττα για «Τότεναμ» και «Ρόμα»
Ακόμη δύο ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς μετείχαν την Κυριακή σε αγώνες πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας. Πιο συγκεκριμένα στους ομίλους των Κατηγοριών Κ12 και Κ10 που διεξάγονται στα Joga Bonito, αγωνίστηκαν η "Τότεναμ" του Βασίλη Ορμανίδη και η "Ρόμα" του Γρηγόρη Αθανασίου.

Η πρώτη ηττήθηκε με 11-1 από την Ακαδημία Μίκρας, με το αποτέλεσμα να μην παίζει μεγάλο ρόλο, καθώς σκοπός είναι τα παιδιά να μπορούν να μετέχουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες, να βελτιώνονται μέσα από αυτούς, αλλά κυρίως να αθλούνται.

Η "Ρόμα" έχασε και πάλι στα σημεία από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας (1) με σκορ 7-5. Στην ηλικιακή κατηγορία των Κ10, η ομάδα του Αλέξανδρου έδειξε και πάλι να έχει ταλέντο, και αν ήταν λίγο πιο εύστοχη θα έφτανε στο θετικό αποτέλεσμα.

Νίκες στα Παιδικά Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς
Η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς για τις κατηγορίες Κ12 και Κ10 έλαβαν χώρα τη Κυριακή στο Παλιό Αγιονέρι.

Εντυπωσιακές οι ομάδες αλλά και οι νίκες για τις "Μάντσεστερ" και "Τσέλσι" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη. Η πρώτη στην Κ12 επικράτησε με 9-0 του Πάικου Γουμένισσας πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο την δεύτερη νίκη τους στην σεζόν.

Το τρία στα τρία πέτυχε η "Τσέλσι" που έπιασε και αυτή υψηλά επίπεδα απόδοσης και επιβλήθηκε με 9-1 της Α.Ε. Πολυκάστρου.

Τα αγωνιστικά τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς συνεχίζουν ακάθεκτες τις συμμετοχές τους στα επίσημα πρωταθλήματα, με το Σαββατοκύριακο να περιλαμβάνει επίσης αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αγώνων συνέχεια στη Θεσσσαλονίκη

Αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας την Κυριακή και στην κατηγορία Κ10 για την "Φιορεντίνα" και την "Μπάρτσα" του Γιάννη Ιασωνίδη.

Η πρώτη ηττήθηκε με 8-3 από την Α.Ε. Κρήνης, όμως οι ποδοσφαιριστές του κ. Ιασωνίδη τα έδωσαν όλα μέχρι τέλους.

Η " Μπάρτσα" έχει το δύσκολο έργο να αντιμετωπίζει κάθε εβδομάδα μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες, καθώς ανήκει στην κατηγορία Κ9. Την Κυριακή τέθηκε αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΝΕ από τον οποίο και έχασε 8-2, έχοντας βέβαια να διαχειριστεί και αρκετές απουσίες.

Τα παιχνίδια διεξήχθησαν στα γήπεδα Joga Bonito.

Φιλικά παιχνίδια για τρία τμήματα
Στο Football Mania της Λητής βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής η "Μαρσέιγ" και η "Νάπολι" και η "Μπόκα" των κ.κ. Σωτηριάδη και Γιοβά, για να δώσουν φιλικούς αγώνες με τον Μακεδονικό και τον Πρωτέα Ευόσμου.

Ο καιρός ήταν ποδοσφαιρικός, τα παιδιά τα έδωσαν όλα, οι θεατές τους χειροκρότησαν και όλοι μαζί πέρασαν ένα υπέροχο πρωινό Κυριακής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.