Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019

Το Kinesis Gym και η Φιλιώ Ορμανίδου στο 1ο Quarterly Workshop της Les Mills στην Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Κιλκίς
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Quarterly Workshop της Les Mills στην Θεσσαλονίκη για το 2019 και όπως πάντα το γυμναστήριο Kinesis-Gym δήλωσε παρών για ακόμη μία φορά.

Το γυμναστήριο μας έκανε έντονη την παρουσία του καθ’ όλη την διάρκεια του Quarterly από την αρχή μέχρι και το τέλος του event με τους γυμναστές μας να ενημερώνονται για ότι πιο νέο, φρέσκο και προχωρημένο υπάρχει στο χώρο του fitness.

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την ένταξη της δική μας γυμνάστριας Φιλιώ Ορμανίδου στην ομάδα παρουσίασης του Les Mills Tone και της μεγαλύτερης οικογένειας παγκοσμίου φήμης στον χώρο του Fitness, Les Mills, η οποία συμμετείχε ενεργά όλο το Σαββατοκύριακο στην διεκπεραίωση του event και με μεγάλη επιτυχία στην πρώτη της παρουσία on stage με τους National trainers Χρήστο Παπακυριαζή, Παναγιώτης Κατερινάκη και την Αγγελικά Μπελη!

Ευχαριστούμε τον κόσμο του γυμναστηρίου για την στήριξη και την συμπαράσταση του και ευχόμαστε στην Φιλιώ να ακολουθήσουν πολλές συμμετοχές ακόμα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Κλείνοντας να τονίσουμε ότι είμαστε πραγματικά πολύ υπερήφανοι που η δουλειά τόσων ετών αφήνει το στίγμα της στο χώρο της μαζική άθλησης στην πόλη μας, η επιλογή να εντάξουμε τα ομαδικά προγράμματα της LesMills. (BODYPUMP, BODYBALANCE , RPM, tone) πριν δέκα χρόνια ήταν μια συνειδητή επιλογή, θέλαμε να ανεβάσουμε τον πήχη, με χαρά διαπιστώνουμε ότι τα καταφέραμε.

Στα θέλω μας δεν υπάρχει ταβάνι, γνωρίζουμε ότι οι απαιτήσεις σας από εμάς είναι μεγάλες, είμαστε εδώ να της πραγματοποιήσουμε όλες....

Το Kinesis Gym ήταν, είναι και θα είναι πάντα εκεί όπου χτυπά η καρδιά του σύγχρονου Fitness και της μαζικής άθλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου