Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Εθνική Επέτειος της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 - 100 χρόνια από τη Γενοκτονία στον Πόντο

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" 
Όπως κάθε χρόνο στις εθνικές εορτές, έτσι και φέτος, η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" συμμετείχε με τιμητικό άγημα στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας για την Εθνική επέτειο της ελληνικής Επανάστασης του 1821 δίνοντας το δυναμικό της παρόν για ακόμη μία φορά.

Σε συνεργασία με ποντιακά σωματεία της πόλης και του νομού και με τη σημαία έμβλημα για τα 100 χρόνια από την γενοκτονία στον Πόντο, το λάβαρο του συλλόγου και την ελληνική σημαία παρέλασε ο σύλλογος τιμώντας την μνήμη των προγόνων μας.

Η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς συγχαίρει άπαντες για τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του εορτασμού της επετείου, ιδιαιτέρως όσους την τίμησαν με την επιλογή τους να επανδρώσουν στα τμήματα της, καθώς και τους υπεύθυνους χοροδιδασκάλους των παιδικών και εφηβικών τμημάτων κο Αργύρη Κετσετσή και κα Δήμητρα Αρσενικού και την υπεύθυνη του τμήματος ιματισμού δις Αντιγόνη Κοτσαπουικίδου που συνέβαλαν τα μέγιστα στην καλή εμφάνιση του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.