Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Εκτός συμβουλίου της ΝΟΔΕ νομού Κιλκίς και ο Χρήστος Σαρβανίδης

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις (και τις αποφάσεις τoυ) ο κ. Χρήστος Σαρβανίδης θέτει τον εαυτό του εκτός του συμβουλίου της ΝΟΔΕ ως αρμόδιου - υπεύθυνου Τουρισμού.

Η απόφαση λαμβάνεται γιατί ο μέχρι σήμερα αρμόδιος του τομέα Τουρισμού της ΝΟΔΕ με τις πράξεις του διαφωνεί με τις θέσεις (αποφάσεις) του Προέδρου του κόμματος.

Ως εκ τούτου και κατόπιν των σημερινών εξελίξεων ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς θα ορίσει το επόμενο χρονικό διάστημα νέο υπεύθυνο του τομέα Τουρισμού.

Την απόφαση της κένωσης της θέσης του υπευθύνου Τουρισμού της νομαρχιακής οργάνωσης θα γνωστοποιήσει με σχετικό έγγραφο της η ΝΟΔΕ Κιλκίς στην Γραμματεία Οργανωτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.