Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

"Να πάρουμε τη πόλη μας πίσω", λέει ο Σούλης


Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη
Δέσμευση για αμέριστη φροντίδα στους Κιλκισιώτες παραγωγούς αγροτικών προϊόντων, σε σχέση με την έκθεσή τους στις λαϊκές αγορές, ανέλαβε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Με δήλωσή του μέσω βίντεο που ανάρτησε στη προσωπική του σελίδα στο Facebook (https://www.facebook.com/anastasios.kazantzidis), ο κ. Καζαντζίδης δεσμεύτηκε για στήριξη των Κιλκισιωτών παραγωγών προκειμένου να αυξήσουν τη παραγωγή τους και για διάθεση σ` αυτούς μόνιμων πάγκων προκειμένου να την εκθέτουν στη λαϊκή αγορά.

Παράλληλα, γνωστοποιώντας ότι τα δημοτικά έσοδα από τις λαϊκές αγορές φτάνουν τα 20 – 25 εκατ. ευρώ ανά έτος, υπογραμμίζει ότι ελάχιστα απ` αυτά τα χρήματα μένουν στο Κιλκίς, καθότι οι Κιλκισιώτες παραγωγοί στις λαϊκές είναι μόνο περί τους είκοσι.

«Να πάρουμε τη πόλη μας πίσω – πρώτα οι Κιλκισιώτες κι έπειτα όλοι οι υπόλοιποι» είναι το σύνθημα του επικεφαλής του συνδυασμού ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.