Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Επιμορφωτική Κιλκίς: Σεμινάρια για την Κατάρτιση και Πιστοποίηση του Προσωπικού των Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας

Δελτίο τύπου ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ 
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2(ΚεΔιΒιΜ2) ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε. επιθυμεί να ενημερώσει κάθε ενδιαφερόμενο σχετικά με τα επιμορφωτικά σεμινάρια για την Κατάρτιση και Πιστοποίηση του Προσωπικού των Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας (security). 


Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας(ΚεΜεΑ) η υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης και Πιστοποίησης από τα ΚεΔιΒιΜ θα ισχύει μέχρι και τον Αύγουστο του 2019. Στη συνέχεια θα οριστεί νέα διαδικασία(χωρίς να διευκρινίζεται) κατάρτισης και πιστοποίησης για τη συγκεκριμένη ειδικότητα.

Επομένως όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν άδεια εργασίας προσωπικού Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Υπηρεσιών Ασφάλειας προκειμένου να επωφεληθούν από το ισχύον θεσμικό πλαίσιο πρέπει να μεριμνήσουν και να εξασφαλίσουν θέση στα εκπαιδευτικά προγράμματα κατάρτισης που θα υλοποιηθούν μέχρι και τον Αύγουστο του 2019.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε είναι πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ και από το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας - ΚΕΜΕΑ και από το 2012 υλοποιεί με επιτυχία επιμορφωτικά σεμινάρια για την Κατάρτιση και Πιστοποίηση του Προσωπικού των Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας(security).

Επωφεληθείτε από το ισχύον θεσμικό πλαίσιο και Δηλώστε άμεσα συμμετοχή!

Για περισσότερες πληροφορίες:
Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων κατάρτισης προσωπικού ΙΕΠΥΑ
Σαμαρά Σούλα, Δευτέρα-Παρασκευή 9:00πμ-14:30μ.μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.