Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

IΜΑΧ κινηματογράφος: Το μέλλον ήρθε στη Θεσσαλονίκη...

Για άλλη μια φορά η Θεσσαλονίκη αποτελεί την αφετηρία για την παρουσίαση και εδραίωση τεχνολογιών του μέλλοντος! Μια τέτοια είναι και η μεγαλειώδης κινηματογραφική εμπειρία IMAX η οποία υπόσχεται να αλλάξει πλήρως όλα όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα βλέποντας μια κινηματογραφική ταινία. 

Χθες Πέμπτη η Θεσσαλονίκη πήρε την πρώτη εκπληκτική κινηματογραφική εμπειρία, αλλά και όλα όσα καλά έρχονται στο μέλλον στο χώρο αυτό. Στον πολυκινηματογράφο CINEPLEXX που στεγάζεται στο εμπορικό κέντρο One Salonica Mall (Γιαννιτσών 61 & Κωλέττη 34, Θεσσαλονίκη) την κορδέλα των εγκαινίων αλλά και την τούρτα έκοψαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μαζί με τους ανθρώπους της Cineplexx αλλά και του One Salonica, παρουσία εκατοντάδων προσκεκλημένων.

Το ΙΜΑΧ δεν είναι απλά ένα τεχνολογικό επίτευγμα. Είναι μια καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία, ένας συνδυασμός πολλών τεχνολογικών και αρχιτεκτονικών καινοτομιών με στόχο τη μέγιστη βελτίωση στην εικόνα και τον ήχο, ώστε ο θεατής να βιώσει την απόλυτη αίσθηση ότι βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στην ταινία.

Η τεχνολογία ΙΜΑΧ...

Ολοένα και περισσότεροι κορυφαίοι κινηματογραφιστές χρησιμοποιούν τις κάμερες ΙΜΑΧ για να γυρίσουν τις ταινίες τους. Οι κάμερες της ΙΜΑΧ, οι οποίες είναι οι υψηλότερης ανάλυσης κάμερες στον κόσμο, χρησιμοποιούν φιλμ 70mm – αποδίδοντας την εικόνα σε δεκαπλάσια ανάλυση από ότι αν η λήψη γινόταν με φιλμ 35 mm.

Αποκλειστικά στην ΙΜΑΧ, σκηνές που έχουν γυριστεί μέσα από την κάμερα της ΙΜΑΧ επεκτείνονται ώστε να γεμίζουν ολόκληρη την οθόνη, επιτρέποντας στους θεατές να δουν μέχρι 40% περισσότερη εικόνα με πρωτοφανή ευκρίνεια, διαύγεια, και χρωματική πληρότητα για μια αληθινά καθηλωτική εμπειρία.
Ένα μεγάλο μέρος της εμπειρίας ΙΜΑΧ είναι ο ήχος.

Είναι εκείνο που δίνει σε μια ταινία ΙΜΑΧ βάθος και εσωτερικότητα. Ο θεατής δεν βλέπει απλώς μια ταινία. Την αισθάνεται, την βιώνει στο πετσί του. Η ΙΜΑΧ με έξι ηχεία συγχρονισμένα μέσω laser, διανέμει ομοίως την ένταση σε όλη την αίθουσα με πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο σε σχέση με τις κανονικές αίθουσες.
Το κόστος θέασης ταινίας 2d είναι στα 11 ευρώ και επιπλέον 2 ευρώ αν η ταινία είναι 3d, ενώ μέχρι τέλος της χρονιάς υπάρχουν εκπτώσεις και προσφορές γνωριμίας. Κάθε Τρίτη οι τιμές απλής ταινίας είναι στα 4 ευρώ, ενώ αν η ταινία είναι 3d στα 6 ευρώ.

Οι τιμές επίσης μεταβάλλονται στις απλές ταινίες τις καθημερινές ( 6,5 ευρώ) και Σαββατοκύριακο ( 8 ευρώ) ενώ υπάρχει και έκπτωση 1,5 ευρώ αν εκδώσετε τη CINEPLEXX BONUS CARD.

Πηγή: Omorfa taxidia facebook






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.