Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς: Μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο: «Μια γιορτή για την Ελπίδα»

Δελτίο τύπου 2ου Δημοτικού  Σχολείου Κιλκίς «Κώστας Λαχάς»
Στις 9 Ιουνίου 2016, σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο, ο αείμνηστος συμπολίτης μας, Δημοσιογράφος Παναγιώτης Φλωρίδης έγραφε:
Το 2ο Δημοτικό Σχολείο του Κιλκίς είναι συνυφασμένο με την ιστορία της πόλης. Το ιστορικό κτίριο “Ντάνεφ” έχει μείνει ανεξίτηλο, όχι μόνο στις φωτογραφίες και τις ζωγραφικές αναπαραστάσεις, αλλά και στην ψυχή των παλαιότερων Κιλκισιωτών.

Κατά ένα μαγικό τρόπο το Σχολείο αυτό, όχι μόνο διατηρεί την ιστορική του αίγλη, αλλά διαρκώς την ενισχύει. Με δράσεις που προγραμματίζονται από φωτισμένους δασκάλους, αλλά-και αυτό είναι το εκπληκτικό-υλοποιούνται από τους μαθητές με άψογο επαγγελματικό τρόπο….


Στο Συνεδριακό του δήμου Κιλκίς, η Σχολική Κοινότητα του 2ου Δημοτικού Κιλκίς παρουσιάζει τους κόπους και το μεράκι μιας ολόκληρης χρονιάς. Έτσι γίνεται πάντα στο 2ο Δημοτικό: Η κεντρική εκδήλωση προετοιμάζεται από την έναρξη ακόμη της σχολικής χρονιάς. Στην πολύμηνη προετοιμασία βασίζεται το τέλειο αποτέλεσμα. Στον πολύμηνο μόχθο οφείλεται το θερμό χειροκρότημα και η συγκινητική επιδοκιμασία των θεατών».

Την τρέχουσα σχολική χρονιά το Σχολείο μας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και τον Δήμο Κιλκίς- Αντιδημαρχία Πολιτισμού, επανέρχεται δυναμικά στα πολιτιστικά δρώμενα ανεβάζοντας μια μουσικοχορευτική εκδήλωση που πραγματοποιείται με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων και έχει τίτλο: «Μια γιορτή για την Ελπίδα».

Τα έσοδα της παράστασης θα παραδοθούν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Περιφερειακό τμήμα Κιλκίς) με τη φροντίδα του οποίου υποστηρίζονται 500 περίπου οικογένειες στην περιοχή μας, οι οποίες λαμβάνουν τακτικά τρόφιμα, καθώς και είδη ένδυσης και υπόδησης.

Είναι γνωστό, ότι στα 15 τελευταία χρόνια το σχολείο, μέσω των φιλανθρωπικών του παραστάσεων πρόσφερε σημαντικά ποσά στους «Γιατρούς χωρίς Σύνορα» στο «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες», αλλά και σε αρκετούς συμπολίτες μας.

Δυστυχώς, η οικονομική δυσπραγία των τελευταίων ετών μας έχει αναγκάσει να κλειστούμε στα πολύ αναγκαία πράγματα. Για τον λόγο αυτόν, στόχος μας είναι μέσα από την παράστασή μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, να αποδείξουμε ότι «η ελπίδα θα ζει, όσο υπάρχουν άνθρωποι».

Σας περιμένουμε…

2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς
«Κώστας Λαχάς»
15 χρόνια δημιουργίας και
εθελοντικής προσφοράς
2003 – 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.