Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Το Kinesis Kilkis στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου  Kinesis Kilkis
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym και οι δομές ΚΔΑΠ Kinesis For Kids και ΚΔΑΠ Kinesis for Juniors θα συμμετέχουν και φέτος στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς με τις παιδικές ομάδες Zumba junior και Zumba kids και τις ομάδες Ρυθμικής, Ενόργανης, Ακροβατικής γυμναστικής καθώς και με τα παιδικά τμήματα Dance Angels και την παιδική χορωδία των δομών μας.

Το Σαββάτο 22 Δεκεμβρίου 2018 λοιπόν στις 12:00 θα παρουσιάσουμε το ευφάνταστο και δημιουργικό πρόγραμμά μας.

Αρχικά, η ομάδα Zumba junior του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids θα μας χορέψει με θέμα: “Οι μικρές πριγκίπισσες του Kinesis”, ενώ η ομάδα Zumba kids του ΚΔΑΠ Kinesis for Junior θα παρουσιάσει χορευτικά με θέμα: “Χιονισμένα Χριστούγεννα”. 

Κλείνοντας, η ομάδα Zumba kids & Junior του γυμναστηρίου Kinesis-Gym θα μας εντυπωσιάσει με τις χορογραφίες της με θέμα: “Let’s Christmases Party”, σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε η εκπαιδεύτρια Zumba kids Instructor των δομών και του γυμναστηρίου μας, Χριστίνα Παπαδοπούλου.

πειτα, η παιδική ομάδα χορού Christmas Angels του ΚΔΑΠ Kinesis for Junior θα μας παρουσιάσει χορογραφία με θέμα: “Snow Party” και η παιδική ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids θα μας εκπλήξει με τις κινήσεις της με θέμα: “Γυμναστική με Χριστουγεννιάτικη διάθεση”, σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε η γυμνάστρια των δομών μας Ματίνα Τιμίνη.

Στη συνέχεια η παιδική ομάδα Ενόργανης και Ακροβατικής Γυμναστικής του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις με θέμα: “Οι Μικρές γυμνάστριες του Kinesis σε δράση”, σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο προπονητής ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής των δομών μας .κ. Μάρκος Μαγδαλιανίδης.

Τέλος, το πρόγραμμα θα κλείσει η παιδική χορωδία των δομών ΚΔΑΠ Kinesis for kids & Junior, η οποία θα μας πει τα κάλαντα λίγο διαφορετικά…

Ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε τα αστεράκια μας να λάμπουν πάνω στη σκηνή.

* καθ' όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικο Bazaar με χειροποίητες δημιουργίες από τα παιδιά των δομών μας, επίσης θα μοιράσουμε Χριστουγεννιάτικα αναμνηστικά σε όλα τα παιδάκια, θα ζωγραφίσουμε παρέα και θα κάνουμε χαρούμενα Christmas face painting γiα να μπούμε για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.