Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Το τμήμα λάτιν της Τέχνης Κιλκίς, είναι γεγονός

Δελτίο τύπου Τέχνης Κιλκίς
Η εκμάθηση χορού δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει την καλύτερη επιλογή για ανθρώπους όλων των ηλικιών. Συνεχίζοντας λοιπόν την επιτυχία που είχε το τμήμα Swing, λικνιζόμαστε σε ρυθμούς λάτιν, κερδίζοντας αφενός την εμπειρία γοητευτικών χορών και αφετέρου μιας άριστης φυσικής δραστηριότητας. 


Χοροί διασκεδαστικοί που παράλληλα σου φτιάχνουν τη ψυχολογία, με την έντονη μουσική, την κίνηση και κυρίως τη συναναστροφή με άλλους ανθρώπους που βοηθά τον εγκέφαλο να εκκρίνει ορμόνες χαράς.

Καλούμε όλους όσους έχουν κέφι, διάθεση και αγάπη για νέες εμπειρίες, να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο τμήμα latin της Τέχνης.

Η Μαρία Δρόσου, δασκάλα χορού Latin αλλά και ευρωπαϊκών, θα είναι μαζί μας για να μας μυήσει στα μυστικά τους, όπως είναι το Τσα τσα τσα, Ρούμπα, Σάμπα, Σάλσα, Μάμπο κ.α. και να μας οδηγήσει στην αίσθηση της ρυθμικής έκφρασης.

Η Μαρία Δρόσου, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη είναι μεταξύ άλλων πτυχιούχος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και σύμβουλος υγείας, νοηματικής γλώσσας, γραφικών τεχνών Τ.Ε.Ε, ναυαγοσωστικής και έχει λάβει πάνω από 70 διακρίσεις σε αγώνες και πρωταθλήματα λάτιν.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτέρα 6.00 με 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα χορού της Τέχνης.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 23410 24217, 6946 595 220 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της τέχνης texni-kilkis@hotmail.gr και γίνεται μέρος της πιο σκανταλιάρας και αλέγκρας παρέας χορού λάτιν της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου