Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Kώστας Κιλτίδης: Η ντροπή του δυτικού πολιτισμού

Άραγε όπως διαπίστωσε ο Γκαίτε, τόσο πολύ εμίσησαν αυτό το αλαζονικό έθνος που τους δίδαξε τα πάντα;
Του Κώστα Κιλτίδη
Έχω επισημάνει, εδώ και αρκετούς μήνες, ότι με την αποδοχή των όρων της συμφωνίας των Πρεσπών, η Ελλάς οδηγείται σε διεθνή απομονωτισμό σε τυχόν υπεράσπιση των αυτονόητων εθνικών δικαίων της. Οι άκαμπτοι μακεδονίζοντες επιμένουν στον όρο Μακεδονία και Μακεδόνες, υποστηριζόμενοι από την Ρωσία. 

Οι "μετριοπαθείς" υπέγραψαν για την Βόρεια Μακεδονία, επιτυγχάνοντας υπηκοότητα και γλώσσα μακεδονική, έχοντας την επιβράβευση του πάλαι ποτέ Δυτικού κόσμου (ΝΑΤΟ και Ε.Ε.).

Επομένως στο μέλλον όποιος πολιτικός εχέφρων της Πατρίδος μας υποστηρίζει την αυτονόητη ιστορική και εθνική θέση θα φαντάζει και θα είναι εχθρός της Δύσεως και της λογικής. Αυτό το ανοσιούργημα πέτυχαν οι Τσίπρας, Κοτζιάς με την ανοχή του Π. Καμένου, επιχειρηματολογώντας διεθνώς με επιχειρήματα των Σκοπιανών, που δεν τόλμησε κανένας Έλληνας Πρωθυπουργός έως τώρα να προσυπογράφει. Αυτές τις ημέρες, χωρίς να υπάρχει άλλοθι για την Ρωσία, οι Δυτικοί ευτελίζουν τα κυρίαρχα πολιτισμικά αγαθά που τους παρέδωσε ο Ελληνισμός.

Μετά την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού, οι Δυτικοί επέβαλαν κανόνες δικαίου στον νέο κόσμο που ανεδύθει, προφανώς με τα όποια συμφέροντα του τώρα και του μέλλοντος. Αυτοί που διδάχθηκαν Αριστοτέλη, που γνώρισαν δημοκρατικό πολίτευμα από τον φωτοδότη Ελληνικό Πολιτισμό, ασχημονούν κατά της Ελλάδος. Άραγε όπως διαπίστωσε ο Γκαίτε, τόσο πολύ εμίσησαν αυτό το αλαζονικό έθνος που τους δίδαξε τα πάντα; Επιχειρούν να ατιμάσουν την ιστορία των ενδόξων χρόνων των Μακεδόνων και του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Δεν στεριώνουν πολιτικά οικοδομήματα σε άμμο αχαριστίας και παραλογισμού. Ουδείς σώφρων Έλλην πολιτικός διανοήθηκε να ακυρώσει την θέση της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ και στην όποια Ευρωπαϊκή Ένωση. Αντί όμως να επιβραβευθεί η θυσία και το αίμα του Ελληνισμού για το αυτονόητο ιστορικό δίκαιο της Ελλάδος και της Μακεδονίας, σπάνε στην κυριολεξία την ραχοκοκαλιά του Ελλαδικού κράτους, χτυπώντας στο μεδούλι το είναι των Μακεδόνων και της Μακεδονίας.

Ποιος πολιτικός των ΗΠΑ και της Ε.Ε. μπορεί να πείσει την ανθρωπότητα, ότι η όποια ένταξη στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε., έπρεπε να γίνει με αυτές τις συνθήκες. Στις ΗΠΑ ομιλούν την Αγγλική, όχι την Αμερικάνικη γλώσσα. Οι Βέλγοι υπήκοοι ομιλούν δύο και τρεις γλώσσες. 

Σε πολλές χώρες του Δυτικού κόσμου η υπηκοότητα δεν ταυτίζεται με την ονομασία της χώρας. Η υποκρισία ξεχειλίζει, δεν μπορεί το όποιο στρατηγικό σχέδιο να ακυρώσει ταυτότητα και γλώσσα. Δεν είναι συνωμοσιολογία, ούτε υπόθεση φαντασίας. Το χτύπημα του σήμερα υποκρύπτει εύπλαστους σχεδιασμούς στην περιοχή.

Ο κυνισμός γίνεται εμφανής δια γυμνού οφθαλμού. Δύσμοιρη πατρίδα, σε πληγώνουν πατροκτόνοι του πολιτισμού που τους παρέδωσες! 

Εγκατέστησαν πάνω στην πίκρα και τον πόνο, την οργή και την αγανάκτηση των φτωχοποιημένων πολιτών μικρούς και άνευ εθνικής συνειδήσεως πολιτικούς τυχοδιώκτες. Η κατάρα του γένους, η προδοσία χτυπά ξανά την πόρτα της δύσμοιρης πατρίδος.

Οι ισχυροί του Δυτικού κόσμου ασελγούν και υβρίζουν την ιστορία. Γκρεμίζουν πολιτισμό χιλιετηρίδων. Ντροπιάζουν πάνω απ ΄όλα τους εαυτούς τους. Αδυνατούν να δουν τον κατήφορο και την κατάπτωση. Το μέλλον θα τους εκδικηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.