Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Χανιά: Αυτός είναι ο καθηγητής που ασελγούσε σε μαθήτριές του

Με διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του καθηγητή που εκμεταλλευόταν την προσέγγισή του σε ανήλικες μαθήτριες στις οποίες έκανε μάθημα στο φροντιστήριό του, για να ασελγεί σε βάρος τους.

Πρόκειται για τον 57χρονο Ελευθέριο- Αλέξανδρο Παπαδογιάννη του Ιωάννη και της Ελένης που γεννήθηκε στα Χανιά και ήδη υπάρχουν σε βάρος του καταγγελίες από πέντε –ενήλικες, σήμερα- μαθήτριές του ότι ασελγούσε συστηματικά πάνω τους. Μάλιστα, μια κατήγγειλε ότι είχε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή μαζί του.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δέκα (10) ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στον αριθμό 28210-25703 και 28210-25827, 25828 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου