Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Στη Βαρσοβία πάει ο αθλητής της Τόλμης Κιλκίς Αριστείδης Κουτσός

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανδρών-γυναικών under 21 θα διεξαχθεί από τις 8/11/2018 έως τις 11/11/2018 στην Βαρσοβία Πολωνίας με τους προκριθέντες από όλη την Ευρώπη. 

Τα πρωταθλήματα ήταν δυο με βαθμολογία για την παγκόσμια κατάταξη (ranking) από το President Cup G1 Αθήνα και το Multieuropean Games G1 στο Plovdiv Βουλγαρίας, όσοι αθλητές-ριες κατέκτησαν μετάλλιο μετά από νίκες έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στο πανευρωπαϊκό νέων δηλωμένοι από την Ελληνική ομοσπονδία ενσωματωμένοι με την Εθνική Ελλάδος.

Το εισιτήριο κατάφερε να κερδίσει ο αθλητής του Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς Κουτσός Αριστείδης στην κατηγορία έως 54 κιλά. Οι ηλικίες που έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν είναι από 16 έως 21 ετών. 

Συγχαρητήρια έδωσαν για τη μεγάλη επιτυχία του Άρη ο πρόεδρος κ .Κουραλίδης Παύλος και σύσσωμο όλο το Δ.Σ. και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή επιτυχία σε μια από τις δυσκολότερες διοργανώσεις στην Ευρώπη αναγνωρισμένη φυσικά από το Υπουργείο Παιδείας και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.