Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (30/10/2018)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Την ήττα γνώρισε ο Αλέξανδρος Κιλκίς στο εντός έδρα παιχνίδι με τον Αετό Ορφανού με σκορ 1-2. Ένα δυνατό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες οι οποίες προσπαθούσαν από το πρώτο λεπτό να επιβάλουν ρυθμό να και να δημιουργήσουν φάσεις. 


Ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχε κάτι το αξιοσημείωτο, με τον Αλέξανδρο να έχει λίγο την υπέροχη και να φαίνεται ότι το μόνο που του λείπει είναι το γκολ. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και στην ανάπαυλα έγιναν διορθωτικές κινήσεις με σκοπό την πίεση και την επιτυχία τέρματος. 

Μια πίεση που τελικά είχε σαν αποτέλεσμα στο 52’ και σε αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι να κάνουν το 0-1. Σαν να μην έφτανε αυτό και μέχρι ο Αλέξανδρος να συνέλθει από το σοκ , στο 55’ νέα αντεπίθεση και διαγώνια κάθετη στον άξονα έφερε τον κεντρικό επιθετικό του Αετού σε θέση βολής και με πλασέ το 0-2. 

Ο Αλέξανδρος προσπάθησε να αντιδράσει , ανέβηκε ψηλά και πίεσε και λίγο έλειψε να μειώσει στο 72’ όταν πλασέ του Βασιλειάδη πέρασε out μετά από συνεργασία Τερζή- Musoni. Στο 84’ & 86’ η τύχη γυρίζει την πλάτη στον Τερζή όταν ισάριθμες κεφαλιές του καταλήγουν η μια ελάχιστα out και η δεύτερη αντίστοιχα στο οριζόντιο δοκάρι. 

Η πίεση έφερε στο 88’ τον Βασιλειάδη σε ευνοϊκή θέση στην περιοχή και με πλασέ το 1-2. Στα εναπομείναντα 7’ με τις καθυστερήσεις ο Αλέξανδρος πίεσε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Μελανό σημείο του παιχνιδιού η Άδικη αποβολή του τερματοφύλακα Αθανασίου στο 90+ για διαμαρτυρία , ενώ κίτρινη δέχτηκαν οι Σερταρίδης, Κώτσιας & Inomaru Os.

Επόμενο παιχνίδι για την Α΄Ομάδα της Ακαδημίας του Αλεξάνδρου Κιλκίς, την ερχόμενη Κυριακή στις 15:00 με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου Σερρών.

Σύνθεση : Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Σερταρίδης (64’ Τσαταλμπασίδης , Κώτσιας, Τερζής, Παπαδόπουλος Σ., Βασιλειάδης, Φουρτζίου ( 46’ Inomaru D. ), Τζεβελέκης (55’ Inomaru Os.), Προβατίδης, Αγαθαγγελίδης ( 41’ Musoni).

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου το ‘’Φεστιβάλ των Χρυσών Ακαδημιών ‘’ στο Καυταντζόγλειο

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ των Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ που φέτος θα γίνει στο Καυταντζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη στις 18 Νοεμβρίου 2018.
Το Φεστιβάλ θα αποτελέσει μία μεγάλη γιορτή, μέσω της οποίας παιδιά, γονείς και προπονητές θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν τη χαρά του παιχνιδιού, και να συμμετέχουν σε πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που αντανακλούν στις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού. 

Οι δραστηριότητες, ποδοσφαιρικές ή μη, θα είναι συναφείς με τις αξίες του Ευ αγωνίζεσθαι, της Ομαδικότητας, του Σεβασμού και της Αφοσίωσης. 

Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία και τις αξίες που πρεσβεύει το πρόγραμμα των Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ, κάθε Φεστιβάλ θα συνεχίσει να προσφέρει μία αφορμή να γιορτάσουμε τον αθλητισμό και να δείξουμε στα παιδιά μας με έναν εξόχως αποτελεσματικό τρόπο πως μέσα από το παιχνίδι, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. 

Παράλληλα, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την όλη εκδήλωση μέσα από τα μάτια των παιδιών τους, ενώ θα τους δοθεί και η ευκαιρία να λάβουν μέρος σε δράσεις, ειδικά σχεδιασμένες για αυτούς. Στόχος του ΟΠΑΠ είναι όλες οι Ακαδημίες του προγράμματος να μοιραστούν τη μοναδική αυτή εμπειρία που θα προσφέρουν τα Φεστιβάλ.

Νέα ισοπαλία για τις Ελπίδες
Με την δεύτερη και συνεχόμενη ισοπαλία πορεύτηκε η Β΄Ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, Ελπίδες , στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς , αυτή τη φορά με τον ιστορικό Ποντιακό Ν. Σάντας με το αγγλικό σκορ 4-4. Με το σφύριγμα της έναρξης και με τις πρώτες αναγνωριστικές φάσεις οι φιλοξενούμενοι στο 7’ εκμεταλλευόμενοι κόντρα στην άμυνα των Ελπίδων έκαναν το 0-1. 

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Ελπίδων δεν πτοήθηκαν. Έβαλαν κάτω την μπάλα , πήραν την κατοχή και άρχισαν να δημιουργούν φάσεις. Σε μια από αυτές στο 29’ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Δημητριάδη , το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 1-1. Η πίεση και η κατοχή έφερε στο 37’ τον Ζαφειρόπουλο σε θέση τετ-α-τετ και έκανε το 2-1. Στο 40´ ο Παπαδόπουλος χάνει τετ-α-τετ και την ευκαιρία να διευρύνει το σκορ, ενώ στο 45’+ ο ίδιος χάνει εξ επαφής πλασέ ( out ) από εκτέλεση κόρνερ και σκορ ημιχρόνου 2-1. 

Στο 52’ και στο 54’ νέα χαμένα τετ-α-τετ από το Ζαφειρόπουλο και Δημητριάδη αντίστοιχα που αντί να δώσουν αέρα τερμάτων στις Ελπίδες έρχεται το 2-2 σε αντεπίθεση και λάθος της άμυνας. Οι Ελπίδες αντιδρούν και κάνουν το 3-2 στο 59’ με σουτ έξω από την περιοχή με σουτ του Ζαφειρόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν για ένα διάστημα 15’ το παιχνίδι αλλά χωρίς κάτι το αξιόλογο αφού σε δυο περιπτώσεις ο Σιαπκάρης δήλωσε παρόν κάτω από τα δοκάρια. Για να έρθει η φάση του 75’ στην οποία ο Τσαχουρίδης διώχνει καθαρά την μπάλα κόρνερ και προς έκπληξη όλων ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. 

Στην εκτέλεση του, το σκορ έγινε 3-4. Οι Ελπίδες επέβαλαν εκ νέου τον ρυθμό τους. Έκλεισαν τους φιλοξενούμενους από το κεντρικό τρίτο προς στην εστία τους και στο 86’ λάθος γύρισμα αμυντικού του Ποντιακού στον Ζαφειρόπουλο που έβγαινε τετ-α-τετ υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφ σάιτ για να συνεχιστεί το παιχνίδι με ελεύθερο διαιτητή. 

Μέχρι το τέλος η πίεση που άσκησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές ήταν μεγάλη αφού γέμισαν την περιοχή του αντιπάλου με 3 επιθετικούς και κατάφεραν να πάρουν τελικά μόνο την ισοπαλία στο 90´+ όταν από εκτέλεση κόρνερ του Κωνσταντινίδη ο Νικολαΐδης με κεφάλια σημείωσε το 4ο τέρμα. 

Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο στις 15:00 στο Μαυρονέρι με τον τοπικό Απόλλωνα. Σύνθεση : Σιαπκάρης, Κωνσταντινίδης, Μαργαριτόπουλος(78’ Σοφής), Τσαχουρίδης, Κερτούκα, Μαχμουτάι, Παπαδόπουλος (62’ Νικολαΐδης ) Παπαναστασίου (51’ Αλμπανίδης), Δημητριάδης, Μπούνζτρα (75’ Κατσάρας ) Ζαφειρόπουλος.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.