Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Τα νέα του Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς (31/10/2018)


Δελτίο τύπου Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς
Με πολυπληθή και άκρως εντυπωσιακά τμήματα, συμμετείχε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς στον εορτασμό της φετινής επετείου του «Όχι». Ειδικότερα, στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου τόσο στο Κιλκίς, όσο και στο Πολύκαστρο, συμμετείχαν με περηφάνια, καμάρι και αξιοζήλευτο παράστημα χορευτές όλων των ηλικιών.


Εκδρομή στο Πήλιο

Στο μαγευτικό και πανέμορφο Πήλιο ταξιδεύει το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου 2018.

Το Σάββατο, το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει στάση στη Λάρισα, με επίσκεψη στο σύγχρονο και βραβευμένο «Διαχρονικό Μουσείο» και ελεύθερο χρόνο στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της πόλης. Άφιξη στην Πορταριά, ελεύθερος χρόνος και βραδινό γλέντι με μουσική, φαγητό και χορό.

Την Κυριακή, πρωινό στο ξενοδοχείο και εκδρομή στα ιστορικά και πιο αντιπροσωπευτικά χωριά του Πηλίου: στον Άγιο Γεώργιο με επίσκεψη στο μουσείο του γλύπτη Νικόλα, στη Βυζίτσα με τα πιο όμορφα αρχοντικά, στις Μηλιές με επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο και στην περίφημη Βιβλιοθήκη των μεγάλων Διδασκάλων του γένους και τους τάφους τους.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στο τηλέφωνο 23410 27684, 6-8μ.μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.