Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Επίσκεψη Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη, στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς
Ο νέος Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης επισκέφθηκε την Τρίτη 12-06-2018 το Κιλκίς.


Κατά την έλευση του στην πόλη μας, ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο κ. Τονικίδη και μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου έθεσε στον Γραμματέα τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα στον τόπο μας και τα έργα υποδομής τα οποία απαιτούνται ώστε ο νομός μας να αποκτήσει ένα επιχειρηματικό περιβάλλον ελκυστικό για επενδύσεις.

Ο κ. Χριστοδουλάκης απάντησε σε ερωτήματα των παρισταμένων και ανέλυσε το πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής και της Φώφης Γεννηματά για την Ελλάδα της μεταμνημονιακής εποχής.

Έπειτα στο χώρο του Επιμελητηρίου έλαβε χώρα διευρυμένη σύσκεψη της νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Ν. Κιλκίς με την παρουσία πολλών στελεχών του κινήματος από το χώρο της αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών φορέων και της κοινωνίας και στη συνέχεια ο κ. Χριστοδουλάκης παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περατώθηκε με την ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση και ομιλία του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς παρουσία πλήθους στελεχών και μελών του χώρου.

Τον κ. Χριστοδουλάκη προλόγισε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής του νομού Κιλκίς Θεμιστοκλής Αιμ. Ανθρακίδης ο οποίος στη σύντομη τοποθέτηση του αναφέρθηκε στο πολιτικό πρόταγμα της παράταξης και στην ανάγκη για ανάδειξη νέων και καθαρών προσώπων. Όπως χαρακτηριστικά είπε, «ο πολιτικός μας χώρος δεν είναι συμπλήρωμα κανενός. Είμαστε στην αντίπερα πολιτική όχθη με την δεξιά καθώς εκφράζουμε διαφορετική πολιτική παράδοση. Ακόμη κι αν συνεργαστήκαμε για να κρατήσουμε τη χώρα όρθια, δεν ήμασταν και ούτε θα γίνουμε ποτέ το ίδιο. Αλλά κυρίως είμαστε απέναντι από το ΣΥΡΙΖΑ και ό,τι αυτό εκφράζει. Έχουμε τη δική μας διακριτή πολιτική υπόσταση με βαθιά πίστη στις αξίες της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας. Σαφώς και κάναμε λάθη, τα αναγνωρίσαμε. Όμως το ισοζύγιο προσφοράς είναι θετικό.»

Το μέλος της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής κ. Χιονίδης αναφέρθηκε στην οργανωτική συγκρότηση του κινήματος και στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη νέων δημοτικών οργανώσεων μέσα στο μήνα Ιούνιο.

Ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής κ. Χριστοδουλάκης στην ομιλία του ανάλυσε το πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής για την επόμενη ημέρα και ανέφερε ότι «Το Κίνημα Αλλαγής δεν είναι απλώς ένας οργανωτικός φορέας που δημιουργήθηκε για να αθροίσουμε τις Κοινοβουλευτικές μας Ομάδες. Είναι ένας νέος πολιτικός φορέας που στόχο έχει να μπορέσει να εκφράσει και πάλι τον προοδευτικό δημοκρατικό χώρο, τη διαχρονική κοινωνική βάση της δημοκρατικής παράταξης».

Ο κ. Χριστοδουλάκης ζήτησε από όλα τα μέλη και τους φίλους να δώσουν τη μάχη της κοινωνίας με ενότητα και διάλογο, μέσα από τη σύνθεση των απόψεων αλλά με «πρόσημο προοδευτικό, δημοκρατικό, ευρωπαϊκό, αλλά και βαθιά κοινωνικό».










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.