Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Βαφειάδης: "Κανένας από την κυβέρνηση δεν τους παίρνει στα σοβαρά"

Γράφει ο Θεόδωρος Βαφειάδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Στις 27 Μαρτίου 2018 σε μια εκδήλωση με λίγους εκλεκτούς, εγκαινιάστηκε τελικά το νέο κτίριο του τμήματος ΤΕΙ «Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης» με την παρουσία του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου, του Υφυπουργού Εξωτερικών Γ. Αμανατίδη και του συνόλου της Διοίκησης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, χωρίς όμως την παρουσία κανενός βουλευτή του νομού μας. 

Τότε έσπευσε ο Άρχοντας της τοπικής αυτοδιοίκησης και δήμαρχος Κιλκίς να ευχαριστήσει θερμά τους δυο Υπουργούς, αλλά και τα τοπικά στελέχη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, τόσο για τη μεταφορά του ΤΕΙ στο νέο κτίριο όσο όμως και για την δημιουργία νέου Τμήματος ΤΕΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ.

Στις 2 Ιουνίου 2018 σε σύσκεψη-εξπρές στο Δημαρχείο Κιλκίς που την προκάλεσε το Διεθνές Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης εκπροσωπούμενο από τον κ.Στάμο και με την παρουσία του Δημάρχου Κιλκίς, του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Α. Βεργίδη, του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γ. Γεωργαντά, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων καθώς και πολιτικούς τοπικούς παράγοντες των Κομμάτων, χωρίς και πάλι την παρουσία του Κυβερνητικού βουλευτή Θ. Παραστατίδη, διαμηνύθηκε ότι στο νέο σχεδιασμό πρόκειται να καταργηθεί ως περιττό το Τμήμα «Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης» στο Κιλκίς και να αντικατασταθεί με μεταλυκειακό Ι.Ε.Κ..!

Πριν τρία χρόνια κατά τον ίδιο τρόπο ο Δήμαρχος Κιλκίς ευχαριστούσε τον τότε υφυπουργό αθλητισμού Κοντονή για τη δήθεν άμεση αποπεράτωση του σκέπαστρου του γηπέδου του Σταδίου Κιλκίς. 

Τρία χρόνια μετά το σκέπαστρο έμεινε στα χαρτιά και τώρα σκεφτόμαστε ότι λογικά μπορούμε να φοβόμαστε να μη μας καταργήσουν και το στάδιο.

Αν όλα αυτά δεν είναι εμπαιγμός της κοινωνίας του Κιλκίς από τους συριζανελ,
αλλά και τους υποτιθέμενους τοπικούς άρχοντες, τότε τι είναι; Είναι
προφανές ότι κανένας από την κυβέρνηση δεν τους παίρνει στα σοβαρά. Ο χρόνος είναι ο μόνος σύμμαχος της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου