Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Αλέξανδρος Κιλκίς: Θετικότατος ο απολογισμός του Τουρνουά στον Ατέρμονα

Μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος τον απολογισμό του πολύ καλού και οργανωμένου Τουρνουά στον Ατέρμονα που ξεκίνησε την Πέμπτη 5/5 και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8/5. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετείχε σε όλες (4) τις ηλικιακές κατηγορίες που συμμετείχαν στο Τουρνουά και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η δουλειά που γίνεται αποδίδει.

Το τμήμα προτζούνιορ ΙΝΤΕΡ που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το ποιοτικό (για τα δεδομένα της ηλικίας) ποδόσφαιρο που αποδίδει, κατάφερε να πάρει την 1η θέση κερδίζοντας στον τελικό την πολύ καλή ομάδα του Εθνικού Μετεώρων με σκορ 2-0. Νωρίτερα είχε νικήσει και στους τέσσερις αγώνες του ομίλου.

Οι τζούνιορ ΡΕΑΛ ήταν για άλλη μια φορά εξαιρετικοί και κέρδισαν το χειροκρότημα όλων με την απόδοσή τους και στα τρία (3) παιχνίδια που αγωνίστηκαν. Στην πρεμιέρα και τη δεύτερη αγωνιστική αγωνίστηκαν με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες, ενώ έκλεισαν τις υποχρεώσεις τους με νίκη επί του Ηρακλή Έδεσσας. Η πορεία των τζούνιορ κρίνεται επιτυχημένη αν αναλογιστεί κανείς το αγωνιστικό επίπεδο του ομίλου.

Οι προπαίδες ΑΓΙΑΞ κατέλαβαν τη 2η θέση στον όμιλό τους και κατέλαβαν την 4η θέση αφού στον μικρό τελικό φάνηκαν άτυχοι στη διαδικασία των πέναλτι. H συμμετοχή του τμήματος κρίνεται ιδιαίτερα θετική δεδομένου ότι αποτελείται από ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2004, στην μικρότερη δηλαδή ηλικιακή βαθμίδα της κατηγορίας. 

Οι παίδες ...ήταν κυπελλούχοι ακόμα και τέσσερα (4) λεπτά μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου τελικού όπου βρέθηκαν εκεί αήττητοι. Δυστυχώς, όμως για την ομάδα μας, το παιχνίδι λήγει μόνο με το σφύριγμα του διαιτητή. Στην τελευταία φάση λοιπόν δέχτηκαν το γκολ και το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί για άλλη μια φορά στάθηκαν άτυχοι. Ο απολογισμός κρίνεται θετικότατος αν και η 2η θέση αδικεί τους Παίδες μας.

Συγχαρητήρια σε ΑΤΕΡΜΟΝΑ
Η Διοίκηση, το Τεχνικό Επιτελείο και οι μικροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου αισθάνονται την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν τη Διεύθυνση του Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων και την οικογένεια του Λάζαρου Μεταλλίδη για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία. Ιδιαίτερα εύσημα αξίζουν στον Τεχνικό Διευθυντή κο Δουρβατζίδη Θεόφιλο και τους συνεργάτες του για τον επαγγελματισμό και την ανθρώπινη προσέγγιση των συμμετεχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.