Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

"Όταν τρέχεις μόνος και βγαίνεις τελευταίος..."

Δελτίο τύπου Χρήστου Χατζησάββα
"Λίθοι και πλίνθοι και ξύλα και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα στο μυαλό επίδοξων κομματικών στελεχών της ψοφοδεξιάς στον Νομό μας. Μπορεί η φιλοδοξία, του να γίνεις υπαρκτός στην ανυπαρξία σου να είναι θεμιτή, αλλά πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια. Όταν λοιπόν πανηγυρίζεις γιατί ανακάλυψες το Άλφα, να μπορείς να κρύψεις μετά και το σοκ που θα υποστείς όταν ανακαλύψεις ότι εδώ και καιρό άλλοι έχουν φθάσει στο Ωμέγα.

Στις 20-04-2015 (ένα χρόνο πριν δηλαδή) έγινε ερώτηση από τον βουλευτή μας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο νομό Κιλκίς για το αν θα υπαχθεί σε νομοθετική ρύθμιση η πρόταση του ΑΤΕΙ-Θ για μεταβίβαση της ιδιοκτησίας από Σέρρες στο Κιλκίς.

Το ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ψηφίζει τροπολογίες βουλευτικές των βουλευτών που την θεωρούν Εγκληματική Οργάνωση, που μας στοχοποιούν και μας χαρακτηρίζουν Φασίστες είναι γνωστό. 


Τουλάχιστον σε όσους δεν ασχολούνται με τα κοινοβουλευτικά κάθε που τους έρχεται η επιθυμία για αγωνιστικούς λεονταρισμούς σε καφενεία και σουβλατζίδικα.

Το κυριότερο είναι ότι εμάς ο Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ καν στο ερώτημα μας. Ενώ άλλων έκανε αποδεκτή τροπολογία και έχουν από πάνω τα μούτρα να μιλάνε για στήριξη, συνεργασία, δεκανίκια και πατερίτσες.
Καλά θα είναι λοιπόν τα εσωκομματικά κόμπλεξ του συμπληρωματικού υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς να τα βγάζει με την εσωστρεφή φορά και όχι με την αντίθετη γιατί γυρνάνε μπούμερανγκ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.