Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Μεγάλη επιτυχία στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού για τους μαθητές του Νομού Κιλκίς

Μεγάλη επιτυχία στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού (τελικοί), που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα στις 10 & 11 / 5 / 2016 σημείωσαν οι μαθητές του Νομού Κιλκίς. Την αποστολή του Ν. Κιλκίς αποτελούσαν οι μαθητές που προκρίθηκαν στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες (Β΄ Φάσης) που διεξήχθησαν στις Σέρρες στις 14-5-2016.

Στους 59ους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού Λυκείων Ελλάδος – Κύπρου, ο νομός μας είχε την τιμητική του, αφού οι μαθητές και οι μαθήτριές μας κατέκτησαν σημαντικές επιδόσεις στο αγώνισμα της Σφυροβολίας.

Συγκεκριμένα:

1) Ο Κορακίδης Γεώργιος, μαθητής του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς κατέκτησε την πρώτη (1η) θέση με επίδοση : 69,08μ

2) Ο Καμτσικλής Εμμανουήλ, μαθητής του ΓΕΛ Καμπάνη κατέκτησε την δεύτερη (2η) θέση με επίδοση : 65,79μ

3) Ο Μοαβίνης Γεώργιος, μαθητής του ΓΕΛ Καμπάνη κατέκτησε την τέταρτη (4η) θέση με επίδοση : 56,30μ

4) Η Ζώτου Ελένη, μαθήτρια του ΓΕΛ Καμπάνη κατέκτησε την έβδομη (7η) θέση με επίδοση : 47,33μ

5) Η Φωτειάδου Αικατερίνη, μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς κατέκτησε την όγδοη (8η) θέση με επίδοση : 45,50μ

6) Η Νοταρά Ειρήνη, μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς κατέκτησε την δέκατη (10η) θέση με επίδοση : 42,90μ

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, δια μέσου της Φυσικής Αγωγής, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες – αθλητές/τριες του νομού μας, για τις μεγάλες τους επιδόσεις.

Επίσης, συγχαίρει τους Διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς, τους προπονητές και τους γονείς των μαθητών για την ηθική και συναισθηματική στήριξη στους συγκεκριμένους μαθητές, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση τους και τις αγωνιστικές τους ικανότητες για την αποτελεσματικότερη ανταπόκρισή τους στο δύσκολο ανταγωνιστικό αθλητικό περιβάλλον που επικρατεί στους συγκεκριμένους αγώνες.

Ευχόμαστε οι επιτυχίες στο σχολικό αθλητισμό του Νομού μας να συνεχιστούν με μεγαλύτερες ακόμη διακρίσεις και εκτός συνόρων της χώρας μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου