Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Κιλκίς: Ανοικτό συνέδριο Κοινωνίας πολιτών για την κοινωνική οικονομία


Δελτίο τύπου Παρατηρητηρίου Οργανώσεων Κοινωνίας Πολιτών Κεντρικής Μακεδονίας 
Το Παρατηρητήριο Οργανώσεων Κοινωνίας Πολιτών Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στο διάλογο για τα ζητήματα της κοινωνικής οικονομίας και τη σύνδεση τους με το χώρο της κοινωνίας των πολιτών. 


Μετά την απόφαση της εκδήλωσης που είχαμε στη Θεσσαλονίκη στις 12.3.16 με πρωτοβουλία της Παρατηρητηρίου οργανώνονται συναντήσεις στις 7 Περιφερειακές Ενότητες της περιφέρειάς μας με θέμα την παρούσα κατάσταση, τα προβλήματα και τις προοπτικές της κοινωνικής οικονομίας στην περιοχή μας.

Θα θέλαμε να σας καλέσουμε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Κιλκίς, την Κυριακή 15 Μαίου 2016, στις 11.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς ( Στενημάχου 2). Στη συνάντηση αυτή θα υπάρξουν δύο εισηγήσεις:

- Κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία στην Ελλάδα, καλές πρακτικές και προοπτική στην εποχή της κρίσης.

- Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚοινΣεπ), το ελληνικό πείραμα για την κοινωνική οικονομία.

Για εμάς όμως είναι πιο σημαντικό και ουσιαστικό να ακούσουμε και να καταγράψουμε τη δική σας άποψη, τη δική σας πρόταση και των παραδειγμάτων υλοποίησης δράσεων κοινωνικής οικονομίας στο νομό Κιλκίς.

Σας περιμένουμε στην εκδήλωση και σας παρακαλούμε να προωθήσετε την πρόσκληση αυτή και σε άλλους φορείς, πρωτοβουλίες και άτομα που ενδιαφέρονται για την κοινωνική οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου