Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Δήλωση Σάββα Τσιτουρίδη για τις εσωκομματικές εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία

Με αφορμή τις εσωκομματικές εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία ο πρώην υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Ο καθείς έχει το δικαίωμα να διεκδικεί ότι νομίζει – και να κρινεται.
Εκτιμώ όμως πως οι περιορισμοί του πολιτικού οργανισμού που υπηρέτησα επί πολλά χρόνια και οι κοινωνικές διεργασίες σε μία χώρα που βιώνει μια βαθειά και πολύπλευρη κρίση, έφτασαν τη Ν.Δ. κατά τις τελευταίες εκλογές στα ανώτατα όρια της.

Οι ρήξεις, οι ανατροπές και οι εξελίξεις που είναι αναγκαίες ώστε ο χώρος του ριζοσπαστικού και κοινωνικού φιλελευθερισμού να πρωταγωνιστήσει και πάλι στον αγώνα για μία Πολιτεία που θα προοδεύει, για μία Πολιτεία που θα προστατεύει, για μία Πολιτεία που θα υπηρετεί το συμφέρον των πολλών και για μία Πολιτεία ανοιχτών οριζόντων, ξεπερνούν πλέον το στενό κομματικό πλαίσιο της Ν.Δ. και τις όποιες υποψηφιότητες για την προεδρία της. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν θα ξεπεραστούν σύντομα από την πραγματική ζωή και από τις θύελλες των καιρών που έρχονται.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.