Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Με το "δεξί" μπήκε ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου στο πρωτάθλημα

Tρία γκολ, καλή εμφάνιση και κυρίως μπήκε με το "δεξί" στο νέο πρωτάθλημα, ο Εθνικός πήρε το τρίποντο και έκανε καλή αρχή ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Με τους αδερφούς Στεφανίδη σε μεγάλη μέρα και με την ομάδα του Εθνικού Ν. Αγιονερίου να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο η νίκη με 3 - 1 αποτελεί το ιδανικό ξεκίνημα για τον εκπρόσωπο του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας (1ος όμιλος).

A΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι. Ο Εθνικός έδειξε όμως εξαρχής ποιος θα είναι το αφεντικό του αγώνα και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να φανεί ιδιαιτέρως απειλητικός.

Η ομάδα του Φιλώτα κράτησε από την άλλη γερά τα μετόπισθεν έως όμως το 30΄ όταν οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ... πηγή και ήπιαν νερό.

Σε καταφανή ανατροπή πέναλτυ ο Ν.Στεφανίδης παίρνει τη μπάλα και εκτελεί τον τερματοφύλακα ΓΚΕΛΗ διαμορφώνοντας το 1 - 0.

Σκορ ημιχρόνου 1 - 0 για τον Εθνικό.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με την έναρξη του β΄ μέρους και με γκολ από τα αποδυτήρια ο νεοεισελθών ΤΑΚΙΔΗΣ (μπήκε ως αλλαγή) παγώνει το παιχνίδι κάνοντας το 1 - 1 για τη Θύελλα.

Ο Νέστορας (Στεφανίδης) όμως είχε διαφωνία και ως από μηχανής ΄΄Θεός΄΄ στην πρώτη ενέργεια των γηπεδούχων αμέσως μετά την ισοφάριση φέρνει το παιχνίδι στα μέτρα του βάζοντας ξανά μπροστά στο σκορ τον Εθνικό με κεφαλιά (47΄) και 2 - 1.

Οι παίκτες του Γ.Γεωργιάδη αφυπνίσθηκαν και με περισσότερη δύναμη και πάθος παίρνουν το ματς στα χέρια τους και μετουσιώνοντας την πρωτοβουλία τους στο 73΄ φέρνουν τον Στάθη Στεφανίδη σε θέση γκολ.

Ο πολύπειρος μέσος με ιδανική κεφαλιά ΄΄ψαράκι΄΄ γράφει το 3 - 1 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Το παιχνίδι κυμάνθηκε σε αρκετά καλά επίπεδα, είχε ρυθμό και ένταση ενώ και οι δυο ομάδες πραγματοποίησαν ευκαιρίες.

Σημείο κρίσιμο για την εξέλιξη του αγώνα όταν η γηπεδούχος ευτύχησε να μπει και πάλι μπροστά στο σκορ αμέσως μόλις δέχθηκε την ισοφάριση (στο 46΄ ισοφάριση και στο 47΄ μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ) και από εκεί και πέρα όλα ήταν πιο εύκολα για τη συνέχεια.

Η Θύελλα είχε καλή παρουσία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά είχε απέναντι της μια ομάδα που πάση θυσία ήθελε και πήρε τελικώς την νίκη κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα.

Την επόμενη Κυριακή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η ομάδα του Εθνικού ταξιδεύει στη Δράμα όπου και θα αντιμετωπίσει την ιστορική Δόξα σε ένα ματς πολύ σημαντικό.

Την Τετάρτη ωστόσο στο γήπεδο του Ν.Αγιονερίου θα υποδεχθεί τον Αστέρα Μ. Βρύσης για το κύπελλο ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ : ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΡΑΣ, ΜΕΝΙΝΓΚΑΛΙ (83΄ ΤΡΙΑΝΑΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ), ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ, ΜΙΛΚΟΥΔΗΣ, ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ, ΥΨΗΛΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ (85΄ ΠΑΛΙΑΤΣΙΟΣ), ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ, ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ (70΄ ΓΑΛΑΝΗΣ), ΔΡΟΣΟΣ.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ : ΓΚΕΛΗΣ, ΚΑΡΑΠΕΤΡΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΛΑ, ΚΛΑΖΟΓΛΟΥ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (70΄ ΣΕΧΙ), ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, (75΄ ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΗΣ), ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ (45΄ ΤΑΚΙΔΗΣ).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ν., ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ ΑΘ., ΤΣΙΟΤΣΟΣ Ν. (ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ),

4ος ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (ΣΕΡΡΩΝ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.