Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

Αξέχαστη "Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων" της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Μια εξαιρετική παράσταση, πρωτόγνωρη για τον τόπο μας, ανέβασε την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 το Τμήμα Μπαλέτου και Σύγχρονου χορού της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς.
"Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων", το πασίγνωστο και αγαπημένο έργο του Λιούις Κάρολ, ζωντάνεψε στην σκηνή του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς, εντυπωσίασε για την εκφραστικότητα, την αφηγηματικότητα και την αρτιότητα των χορογραφιών της υπεύθυνης του Τμήματος Κέλλυς Πολυχρονίδου και μάγεψε κυριολεκτικά τους θεατές που την παρακολούθησαν.

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν βέβαια, οι μικρές μαθήτριες της Κέλλυς Πολυχρονίδου, που με το ταλέντο, την χάρη και την έκδηλη αγάπη τους για την τέχνη του χορού παρουσίασαν μια υψηλού επιπέδου παράσταση, που θα μείνει αξέχαστη!

Οι χορογραφίες και η σκηνοθεσία ήταν της Κέλλυς Πολυχρονίδου, ενώ στην λιτή και απέριττη σκηνογραφία συνέβαλλαν τα εικαστικά τμήματα της ΤΕΧΝΗΣ.

Στην παράσταση συμμετείχαν οι: Μαρία Καραμπίδου, Πολυμέρου Κική, Βίκυ Ζαφειρίου, Δήμητρα Βασιλειάδου, Όλγα Ζηρίδου, Φωτεινή Καρυδα, Δέσποινα Σιγουρτζίδου, Κική Ιορδανίδου, Νίκη Κώστογλου, Άρτεμις Χαραλαμπίδου, Βίκη Δεβετζή, Γεωργία Καλαϊτζίδου, Κυριακή Κύρογλου, Πασχαλίνα Κώστογλου, Αναστασία Μπόσκου, Γεωργία Πολυμέρου, Ευαγγελία Σωτηριάδου, Ελένη Τουμανίδου, Αλεξάνδρα Χαραλαμπίδου, Χρύστα Αθανασιάδου, Φωτεινή Λαζαρίδου, Μελίνα Μαυρομάτη, Αρετή Πατσιούρα, Ελευθερία Σισμανίδου, Μαρία Σισμανίδου και Σωτηριάδου Θεοδώρα.

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς οφείλει δημόσια να συγχαρεί τόσο την υπεύθυνη του Τμήματος Κέλλυ Πολυχρονίδου, όσο και τις μαθήτριές της για την υπέροχη αυτή παράσταση, που απέδειξε περίτρανα ότι το Κιλκίς και το δυναμικό του μπορεί να δημιουργήσει πολιτισμό.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου