Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ολοκλήρωση των προσυνεδριακών συναντήσεων στο δήμο Κιλκίς και δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς
Στις συναντήσεις που διεξήχθησαν τόσο στη Γουμένισσα όσο και στο Κιλκίς συμμετείχαν ως εισηγητές των θεμάτων του Συνεδρίου τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Μιχάλης Τζελέπης και Γιάννης Μαγκριώτης.
Οι τοποθετήσεις τους περιελάμβαναν κυρίως την Εθνική ανασυγκρότηση, την Παραταξιακή Ανασυγκρότηση και μετεξέλιξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ όπως επίσης τη φυσιογνωμία της σύγχρονης Ευρωπαϊκής σοσιαλοδημοκρατίας.

Ο Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς Σταμάτης Παπουλίδης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι το νέο Μητρώο του ΠΑ.ΣΟ.Κ θα κλείσει στις 4 Μάιου κατόπιν ηλεκτρονικής εγγραφής Μέλους ή επικαιροποίηση στοιχείων Μέλους στη ηλεκτρονική σελίδα του ΠΑΣΟΚ www.pasok.gr.

Την Κυριακή 10 Μαΐου θα διεξαχθεί η εκλογή των συνέδρων. Στη συνέχεια θα διενεργηθούν οι εργασίες του Συνεδρίου στις 15 με 17 Μαΐου. Μετέπειτα θα ξανανοίξει το Μητρώο, έως ότου κλείσει οριστικά στις 2 Ιουνίου Τρίτη. Στις 7 Ιουνίου Κυριακή θα γίνει η ψηφοφορία για την ανάδειξη αρχηγού του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Τα μέλη και οι φίλοι που συμμετείχαν παρουσίασαν τις απόψεις στους εκτενώς για το ποίο θα πρέπει να είναι κατά τη γνώμη τους το παρόν και το μέλλον της Χώρας και της Παράταξης με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες και ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.