Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

Ολοκλήρωση των προσυνεδριακών συναντήσεων στο δήμο Κιλκίς και δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς
Στις συναντήσεις που διεξήχθησαν τόσο στη Γουμένισσα όσο και στο Κιλκίς συμμετείχαν ως εισηγητές των θεμάτων του Συνεδρίου τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Μιχάλης Τζελέπης και Γιάννης Μαγκριώτης.
Οι τοποθετήσεις τους περιελάμβαναν κυρίως την Εθνική ανασυγκρότηση, την Παραταξιακή Ανασυγκρότηση και μετεξέλιξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ όπως επίσης τη φυσιογνωμία της σύγχρονης Ευρωπαϊκής σοσιαλοδημοκρατίας.

Ο Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς Σταμάτης Παπουλίδης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι το νέο Μητρώο του ΠΑ.ΣΟ.Κ θα κλείσει στις 4 Μάιου κατόπιν ηλεκτρονικής εγγραφής Μέλους ή επικαιροποίηση στοιχείων Μέλους στη ηλεκτρονική σελίδα του ΠΑΣΟΚ www.pasok.gr.

Την Κυριακή 10 Μαΐου θα διεξαχθεί η εκλογή των συνέδρων. Στη συνέχεια θα διενεργηθούν οι εργασίες του Συνεδρίου στις 15 με 17 Μαΐου. Μετέπειτα θα ξανανοίξει το Μητρώο, έως ότου κλείσει οριστικά στις 2 Ιουνίου Τρίτη. Στις 7 Ιουνίου Κυριακή θα γίνει η ψηφοφορία για την ανάδειξη αρχηγού του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Τα μέλη και οι φίλοι που συμμετείχαν παρουσίασαν τις απόψεις στους εκτενώς για το ποίο θα πρέπει να είναι κατά τη γνώμη τους το παρόν και το μέλλον της Χώρας και της Παράταξης με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες και ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου