Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Δημόσια συγχαρητήρια για το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας κ. Νικόλαο Μπαντουβάκη

Υπογράφει 
†ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Κάθε κοινωνικό μέλος που στελεχώνει εύορκα και δημιουργικά το δημόσιο ρόλο του δικαιούται τα δημόσια συγχαρητήρια όλων μας, ως επιδότηση του σώφρονος ενθουσιασμού του για την πορεία του αναλογούντος συνολικού ηθικού του χρέους. Με αυτήν την αίσθηση ανάλογα συγχαρητήρια από καρδιάς δικαιούται κάθε πρόσωπο που του επιμερίζεται μείζων ευθύνη συντονισμού της κοινωνικής πορείας, με καταστάλαγμα την αναγνώρισή του από την ιστορία των δημοσίων πραγμάτων της χώρας μας.

Προοδευτικά κι εμείς ως Μητροπολίτης και εκφραστής του κληρικολαϊκού πληρώματος όλης της Παιονίας δημοσιοποιούμε στο νέο Γενικό Περιφ. Αστυνομικό Διευθυντή Κ. Μακεδονίας τις επίκαιρες ευχές μας μαζί με τα συγχαρητήρια.

«Στρατηγέ μας αγαπητέ, Χριστός ανέστη. Το φετινό Πάσχα Σας ευρίσκει σε μιαν εξαιρετικά προωθημένη έπαλξη συντονιστικού χρέους και κομβικής ευθύνης. Σας χαιρόμεθα, γιατί είσθε “δικός μας”, της Παιονίας, αφού προϋπηρετήσατε στην επαρχία μας και η διοικητική Σας ανταπόκριση στις βαθμιδωτές εξελίξεις ήταν επιτυχής. Γι᾽ αυτό και μετέχουμε εύλογα στην προαγωγική Σας ανάδειξη. Το σπουδαιότερο δώρο από καρδιάς στην αναγνώριση της καταλληλότητός Σας είναι η εγκαρδιότητα των ευχών όλων μας.

»Μέσα στο άφθαρτο λειτουργημένο “Πάσχα, Κυρίου Πάσχα”, που η φυλή μας το τραγούδησε σε σύγχρονο πεντάγραμμο και σαν “Πάσχα των Ελλήνων”, μοιράζομαι μαζί Σας την μοναδική αλάθητη αισιοδοξία που κομίζει το “Χριστός ανέστη”. Ο Κύριος και Θεός και Σωτήρας μας Ιησούς Χριστός ας είναι εμπνευστής, αφετηρία και περιεχόμενο και προοπτική, κάθε ανάσας μας. Για ένα μόνιμο Πάσχα ύπαρξης και ζωής, για ένα αιώνιο Πάσχα αναστάσιμης χαράς. Για ένα αδούλωτο Πάσχα κοινωνικής έκφρασης και προσφοράς.

»Πάντα άλκιμος και ακμαίος, εμπνευσμένος και επιτυχημένος, υπόδειγμα σύνεσης και στιβαρού ήθους, στην καθοριστική Σας θέση στρατηγικής όντως σημασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.