Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Πρόσκληση σε Ημερίδα Ακτινολογίας

Την καθιερωμένη Επιστημονική Ημερίδα του διοργανώνει για έβδομη συνεχή χρονιά ο τομέας Ιατρικών Συσκευών Απεικονίσεων και Τεχνικών Ιατρικών Οργάνων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Η 7η Επιστημονική Ημερίδα, με θέμα «Απεικονιστική Μελέτη Εγκεφάλου», θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Απριλίου, στις 17.00 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, «Κων/νος Καρανταλής» (Ερμού 21 & Βενιζέλου, τηλ. 2310 226318).
Στην ημερίδα συμμετέχουν καταξιωμένοι εισηγητές, οι οποίοι θα αναπτύξουν σύγχρονα θέματα με σκοπό να φέρουν τους νέους σπουδαστές σε μια πρώτη επαφή με τη σύγχρονη ιατρική απεικόνιση του εγκεφάλου, αλλά και να ενημερώσουν τους παλαιότερους για τις εξελίξεις στον τομέα αυτό.

Θεματικές Ενότητες:

-Ανατομία κρανίου

-Ακτινολογικές προβολές κρανίου

-Η συμβολή της κλασικής ακτινολογίας στην απεικόνιση των εγκεφαλικών βλαβών

-Ανατομία εγκεφάλου και απεικονιστική μελέτη εγκεφάλου με Αξονική και Μαγνητική Τομογραφία

-Η συμβολή της πυρηνικής ιατρικής στην απεικόνιση του εγκεφάλου

-Ακτινοθεραπεία εγκεφάλου - τεχνικές

Την εκδήλωση συντονίζει ο κ. Θεόδωρος Βλαχόπουλος, εκπαιδευτής - υπεύθυνος του τομέα Ιατρικών Συσκευών Απεικονίσεων και Τεχνικών Ιατρικών Οργάνων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και Προϊστάμενος Εργαστηρίων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό με δήλωση συμμετοχής στο 2310 226318.

Θα δοθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.