Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Επίσκεψη Παναγιώτη Σγουρίδη στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΝΕΛ Κιλκίς
Έδωσε την παρουσία του ο κύριος Σγουρίδης Παναγιώτης, ο Υφυπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, στο νομό Κιλκίς για τον εορτασμό της επετείου της μάχης των Ευζώνων την Παρασκευή 17/4/2015.

Στις 13.00 επισκέφτηκε την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς όπου μετά από την εθιμοτυπική συνάντηση με τον κο Π. Κολότσιο είχε πολύωρη σύσκεψη για τα ζητήματα αρμοδιότητας της ΔΑΟΚ Κιλκίς.

Στην διάρκεια της περιοδείας του επισκέφθηκε επίσης τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ. στην πόλη του Κιλκίς, Πόντου 1 (πάνω από την Εμπορική Τράπεζα). Εκεί συζητήθηκαν διάφορα θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου του αλλά και γενικότερης πολιτικής καθώς και οργανωτικά ζητήματα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. 

Έδωσε την υπόσχεσή του πως σύντομα θα ξαναεπισκεφθεί την πόλη μας για να παραστεί σε ανοιχτή εκδήλωση με τους γεωργούς και κτηνοτρόφους του τόπου μας για να ακούσει τα προβλήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.