Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

Τιμητική βράβευση Σούλη Καζαντζίδη από την ομάδα πάλης ''Άγιος Νέστωρ'' Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Σ. Καζαντζίδη
Ο πολιτευτής της ΝΔ Σούλης Καζαντζίδης παρέστη σε συνεστίαση της Ομάδας Πάλης ''Άγιος Νέστωρ'' που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Απριλίου στη Γουμένισσα. Η Διοίκηση της Ομάδας Πάλης, η οποία έχει στο ενεργητικό της υψηλές αθλητικές διακρίσεις, τίμησε τον κ. Καζαντζίδη για την ηθική υποστήριξη και τη εν γένει συνεισφορά του στον ''Άγιο Νέστορα'' και του επέδωσε το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων. 
Νωρίτερα την ίδια ημέρα ο κ. Καζαντζίδης επισκέφθηκε το Πολύπετρο και είχε συνάντηση με παράγοντες και ποδοσφαιριστές της αθλητικής ομάδας ποδοσφαίρου ''Μακεδονικός'' του χωριού και διέθεσε σ' αυτήν μπάλες ποδοσφαίρου.

Πριν από τη γιορτή του Πάσχα ο κ. Καζαντζίδης είχε διανείμει μπάλες ποδοσφαίρου και στο Γυμνάσιο Νέου Αγιονερίου για τις ανάγκες άθλησης των μαθητών.

Υπενθυμίζεται ότι το Πολιτικό Γραφείο του πολιτευτή της ΝΔ Σούλη Καζαντζίδη λειτουργεί επί της οδού 25ης Μαρτίου 7. Κάθε Σάββατο ο κ. Καζαντζίδης δέχεται πολίτες και φορείς στο Πολιτικό του Γραφείο από τις 9:00 έως τις 13.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου