Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Συνάντηση Εργασίας στη Βουλγαρία για τον Ασπροπάρη

Από τις 5 έως τις 8 Ιουλίου 2015, θα διεξαχθεί Συνάντηση Εργασίας για τη διατήρηση του παγκοσμίως απειλούμενου Ασπροπάρη (Neophron percnopterus) στη Βουλγαρία. Κύριος στόχος είναι η ανάπτυξη ενός Διεθνούς Σχεδίου Δράσης για τη Μετανάστευση του Ασπροπάρη, με σκοπό τη διασφάλιση της επιβίωσης των πληθυσμών των Βαλκανίων, του Καυκάσου και της Κεντρικής Ασίας, συμπεριλαμβανόμενων των περιοχών μετανάστευσης και διαχείμασης.

Η Συνάντηση Εργασίας θα συγκεντρώσει πάνω από 50 κυβερνητικούς αξιωματούχους, επιστήμονες, ερευνητές και ειδικούς από τουλάχιστον 25 χώρες στις οποίες οι γύπες αναπαράγονται, επισκέπτονται ή ξεχειμωνιάζουν. Το Σχέδιο Δράσης για τη Μετανάστευση θα συνταχθεί χρησιμοποιώντας τις τελευταίες διαθέσιμες πληροφορίες για τις μεταναστευτικές διαδρομές του είδους, τις περιοχές εγκατάστασης, τη χρήση των ενδιαιτημάτων και των δυνητικών απειλών που υφίστανται κατά μήκος της μεταναστευτικής διαδρομής και των τόπων διαχείμασης.


Δείτε περισσότερα στο site της Ορνιθολογικής:
http://ornithologiki.us7.list-manage.com/track/click?u=57eddb7e8d462b19fa2d8093e&id=5fcfc8116b&e=566d5d0f28

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.