Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Στο 1ο προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo WTF, ο Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς

Το 1ο προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo WTF της Ένωσης Βορείου Ελλάδος όλων των ηλικιακών κατηγοριών διεξήχθη στο PAOK SPORTS ARENA στην Θεσσαλονίκη, 7-8 Μαρτίου 2015. Η συμμετοχή ανερχόταν σύμφωνα με την Ε.ΤΑ.Β.Ε. στους 960 αθλητές – ριες που ανήκουν στην Ένωση.
Το πρόγραμμα των προκρίσεων είναι να πραγματοποιηθούν τρείς μέσα στο έτος 2015 και όσοι έχουν την υψηλότερη βαθμολογία ή ισοβαθμία να εισαχθούν στο κλιμάκιο το 2016.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε τέσσερα τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες, κάσκες, νέους κανονισμούς διαιτησίας και video replay. Το επίπεδο ήταν υψηλό διότι η συμμετοχή διακεκριμένων αθλητών-ριων ήταν αρκετά μεγάλη.

Η μεγάλη συμμετοχή στις μικρές ηλικίες όμως ενισχύει και δυναμώνει δίνοντας ταυτόχρονα την ελπίδα ότι ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού αθλήματος Taekwondo.

Σε αυτή την διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με 24 αθλητές-ριες. Η συγκομιδή ήταν 14 μετάλλια, 6 χρυσά, 2 αργυρά και 6 χάλκινα.

Χρυσά μετάλλια:
1) Βαφειάδης Αθανάσιος, έως 73 κιλά

2) Βαλσαμίδης Παύλος, έως 68 κιλά

3) Δαδούπης Φώτιος, έως 45 κιλά

4) Καλφοπούλου Μαρία, έως 44 κιλά

5) Παπουτσής Αθανάσιος, έως 41 κιλά

6) Λουκοβίτης Δημήτρης, + 57 κιλά

Αργυρά μετάλλια:
1) Δεληγιαννίδης Χριστόφορος, έως 48 κιλά

2) Κωνσταντινίδης Κων/νος, έως 78 κιλά

Χάλκινα μετάλλια:
1) Κουτσού Δήμητρα, έως 59 κιλά

2) Φουλεδάκη Μαρία, έως 73 κιλά

3) Σκαρλάτου Γεωργία, έως 68 κιλά

4) Νικοπολιτίδου Θεοδώρα, έως 51 κιλά

5) Μελεκίδου Ειρήνη, έως 30 κιλά

6) Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης, έως 53 κιλά

Στην οκτάδα οι:
1) Καϊκη Βαλσάμω, έως 53 κιλά

2) Αθανασιάδης Βασίλειος, έως 37 κιλά

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Μουλιώτα Αθανασία, Αθανασιάδης Μελέτιος, Κουρουτίδης Χρήστος, Κωνσταντινίδης Κυριάκος, Παπαδημητρίου Αθανάσιος, Τερζιάδης Φίλιππος, Νικοπολιτίδου Θεοδώρα, Κουτσός Αριστείδης.

Πρέπει να τονίσουμε ότι ο Α.Σ ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς έχει στην δύναμη του κλιμακίου 8 αθλητές-ριες από τα προκριματικά πρωταθλήματα του 2014.

Ο στόχος, η συμμετοχή, η προσπάθεια με ή δίχως διάκριση είναι τα βασικά στοιχεία για τον υγιή αθλητισμό, τόνισαν ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδη Γεώργιο, Λεμονίδη Σταύρο και Λεμονίδη Μιλτιάδη δίνοντας ταυτόχρονα συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές-τριες του συλλόγου. Εύχονται επίσης καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται με υγεία πάνω από όλα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.