Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Με Ολυμπιακό στην Θεσσαλονίκη η Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Την Κυριακή η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Τα τμήματα των Προπαίδων, Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι έδωσαν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα των Ολυμπιακού, Ελπίδων και Τρίγλιας.
Οι Προπαίδες έδειξαν για ακόμη μια φορά τη δυναμική τους, αφού χωρίς δυσκολία επικράτησαν με 4-1 της Τρίγλιας, και στο δεύτερο αγώνα τους με τον Ολυμπιακό αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα μιας και σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες.

Οι Τζούνιορ αρχίζουν σιγά-σιγά να αποκτούν αγωνιστικές εμπειρίες. Το γρήγορο τέρμα που δέχθηκαν κόντρα στις Ελπίδες τους επηρέασε χάνοντας τελικά με 9-3, και στη συνέχεια γνώρισαν την ήττα και από τον Ολυμπιακό με 7-0.

Τα Προτζούνιορ του Ζαφείρη Γιαννίδη είχαν πολύ καλή απόδοση παρά την ήττα τους με 3-1 από την Τρίγλια, και ακολούθησε μια μοναδική ποδοσφαιρική παράσταση, αφού κέρδισαν τον Ολυμπιακό με 6-3, έχοντας μάλιστα προηγηθεί με 5-0!

Τέλος την παράσταση έκλεψαν για ακόμη μια φορά τα μπαμπίνι του Ζαφείρη Γιαννίδη που τα έδωσαν όλα, αλλά με αντιπάλους μεγαλύτερους ηλικιακά, ηττήθηκαν από τις Ελπίδες. Το τέρμα πάντως του Θοδωρή Καλπάκη πανηγυρίστηκε έξαλλα!

Ήττα για τους Παίδες
Το Σάββατο στην Ευκαρπία η ομάδα των Παίδων γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, με 4-2 από τον Αλέξανδρο Κιλκίς. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την αποτελεσματικότητά τους, αφού στις πέντε φάσεις που δημιούργησαν βρήκαν στόχο της τέσσερις φορές.

Από την μεριά της η ομάδα μας, βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, ισοφάρισε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου με τον Μαλάνια, αλλά το γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους, και τα άλλα δύο γκολ στα πρώτα πέντε λεπτά της επανάληψης.

Ο Νίκος Μαλάνια μείωσε σε 4-2, όμως είχε την ατυχία σε πέναλτι λίγο αργότερα. Επίσης καθοριστικό ρόλο έπαιξαν και οι χαμένες ευκαιρίες του Κιλκισιακού που θα μπορούσαν να τον βάλουν πιο γρήγορα στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.